Vanuit Schipluiden biedt Floriëtte Experience mogelijkheden voor een mooie landschapsbelevingen van het Westland, Midden-Delfland en de regio. Je kunt bij ze terecht voor het huren van luxe sloepen (met en zonder schipper), het huren van sup’s en van e-bikes.

Verhuur luxe sloepen

Floriëtte Experience verhuurt 2 fluisterstille sloeps en 1 motorsloep (voorzien van alle luxe) voor de mooiste beleving op het water in Midden-Delfland. Je kunt natuurlijk ook een rondje naar Delft en Westland varen. Op de elektrische sloeps ben je je eigen kapitein en bepaal je jouw eigen route. Op de motorsloep vaar je mee met een ervaren schipper. Te huur voor een halve of een hele dag, echt een leuk dagje uit!

Bekijk ook de vaararrangementen (Vroege Vogels ontbijt, Scheepsborrel Box en meer) en reserveer wat je leuk vindt.

Verhuur Sup’s

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit op het water dan kan je natuurlijk ook de sup’s proberen. Deze stabiele sup’s van 3,85 meter lang zijn uitermate geschikt om in het Westland letterlijk vaart te maken.

Verhuur e-bikes

De elektrische fietsen van Floriëtte Experience zijn super comfortabel en te huur voor een dag. Met een mandje voor de kleine hond of een fietsstoeltje voor de kleine kinderen. De fiets heeft een krachtige motor die je met gemak een hele dag laat fietsen in het gebied. Een rondje Westland, een ommetje naar Delft, heerlijk met gemak.

Geen haast, geniet van de tijd.
 Echt slow living!

Floriëtte Experience Center maakt deel uit van de Floriëtte Flower Group (www.floriette.nl)

Openingstijden

Floriëtte Experience is op alle dagen van de week geopend, maar wel op afspraak. Neem contact met ze op voor het huren van een sloep, een sup of een e-bike.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Floriëtte Experience. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen