De Culturele Raad/Hofboerderij is een stichting die allerlei activiteiten organiseert op het gebied van kunst en cultuur met als doel het culturele leven in de dorpskernen Wateringen en Kwintsheul te bevorderen.

Hofboerderij Wateringen

De Hofboerderij is een Rijksmonument en ligt centraal gelegen in het Wateringse Hofpark. Er worden hier veel exposities, filmvoorstellingen, concerten, lezingen en cursussen georganiseerd. De Hofboerderij is goed toegankelijk voor mindervaliden, beschikt daarnaast over e-bike oplaadpunten en een ruime parkeergelegenheid.

De maandelijks wisselende exposities zijn elk weekend te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 en 16.30 uur. De exposities zijn vrij te bezoeken, de koffie en thee staan klaar!

De Hofboerderij is toegankelijk voor rolstoelen (m.u.v. de Opkamer, de Kaaskelder en de Korenzolder) en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

Geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 – 16.30 uur. Bekijk de activiteiten op de website. Gesloten in augustus.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Hofboerderij Wateringen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen