Katja van Steensel en Jonathan Rietveld zijn trotse eigenaren van het hotel-restaurant in het hartje van Naaldwijk op het Wilhelminaplein, hét horecaplein van Naaldwijk.

Overnachten in het centrum van Naaldwijk

Het hotel heeft vier sfeervolle kamers, waarvan één ruime suite op de tweede etage met uitzicht op het Wilhelminaplein. De overige drie kamers bevinden zich op de eerste en tweede etage met uitzicht op de historische huisjes van Naaldwijk of waar je geniet van de ochtendzon op je balkon.

Een sfeervol hotel op een historische locatie

Het restaurant bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Het is een intiem restaurant met uitzicht op het Wilhelminaplein. Achterin het pand kun je plaatsnemen in een binnentuin, een mooie, door glas overdekte, gezellige plek. Hier kun je een lekker drankje en hapje nuttigen of onder het genot van een kop koffie de krant lezen.

Openingstijden

Het hotel is de gehele week geopend. Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten en van woensdag t/m zondag geopend van 14:00 – 22:00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Hotel Inn Naeldwyk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen