IJssalon LKKR!!! in Naaldwijk maakt ambachtelijk en dagelijks vers ijs van Italiaanse producten. Bolletjes ijs, ijsjes, ijstaarten en ijsbonbons, ze maken het graag voor je klaar.

IJssalon LKKR!!!

IJssalon LKKR!!! ligt gelegen in het centrum van Naaldwijk, waardoor het voor vele maar lastig is om er voorbij te fietsen zonder te stoppen. Bij zonnig weer zit het terras daarom ook vaak vol met grote ijsliefhebbers. En dat is niet voor niks, want kwaliteit van het ijs en klantvriendelijkheid staat volgens de eigenaresse op nummer 1! Daarnaast kun je hier ook terecht voor een bakkie koffie, mét uiteraard een klein bolletje ijs en een toefje slagroom erbij.

“De dames staan met een glimlach voor jou klaar”

IJscreaties

Iets te vieren? Of iemand iets bijzonders geven? Kies dan voor een prachtige ijstaart of lekkere ijsbonbons. Je kunt er ook bij LKKR!!! terecht voor feestelijke bruidsijstaarten.

Openingstijden

LKKR!!! is in het voor- en naseizoen geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 18.00 en vrijdag van 11.00 tot 21.00. In het zomerseizoen van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 21.00 uur. Maandag gesloten.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar IJssalon LKKR!!!. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen