KunstHalte 6 is het veelzijdige podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland.

KunstHalte 6

We promoten en verkopen hedendaagse beeldende kunst door het organiseren van steeds wisselende exposities en evenementen. Het is onze missie een zo groot en breed mogelijk publiek in Westland en omgeving in contact te brengen met hedendaagse beeldende kunst en te laten genieten van kunstzinnige expressie.

Onze moderne, eigentijdse galerie in het centrum van Naaldwijk biedt 75 m² multifunctionele expositieruimte (presentatiemiddelen zoals een PC, beamer, licht en geluid zijn aanwezig). Tevens beschikt KunstHalte 6 over een keuken en sanitaire voorzieningen. KunstHalte 6 is goed bereikbaar per auto (er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in de buurt) en openbaar vervoer.

KunstHalte 6 maakt deel uit van Stichting Beeldende Kunst Westland. Wij pionieren, maken onverwachte verbindingen en verrassende combinaties. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers, afkomstig uit of met sterk gevoel voor de kunstsector: gastheren en gastvrouwen, de tentoonstellingscommissie en het bestuur.

In de agenda van Bezoek Westland kan je zien welke exposities er nu zijn. Toegang is gratis.

Openingstijden

Zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur
Zondag van 13:30 tot 16:30 uur

Bezoek op afspraak is ook mogelijk.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar KunstHalte6. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen