Een bezoek aan Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje!

Lunchroom

Wat maakt Bijzonder zo bijzonder? Onze lunchroom is anders dan andere. Wij werken samen met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de maatschappij.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien binnen een veilige en plezierige werkomgeving. Bij Bijzonder kunnen ze zich ontwikkelen in een winkel setting, in de dagbesteding, in de keuken en/of de bediening in de lunchroom en op het terras.

Van maandag t/m vrijdag bereiden en serveren we vol enthousiasme heerlijke huisgemaakte lunchgerechten. Wij werken met verse lokale producten om onze specialiteiten nog lekkerder te maken.

Je kunt bij ons terecht voor koffie/thee, gebak, ontbijt, uitgebreide lunch, zakelijke lunch of vergadering. Via onze broodjesservice kun je verse lunchgerechten op je werkplek of thuis laten bezorgen in regio Westland en Schipluiden.

Wij nodigen je van harte uit voor een bijzondere ervaring in onze lunchroom in De Lier!

Cadeauwinkeltje

Lunchroom Bijzonder is uitgebreid met een bijzonder cadeauwinkeltje. Hier verkopen ze zelfgemaakte hippe cadeautjes voor vriendelijke prijsjes. Alle cadeautjes worden in de eigen dagbestedingsruimte ‘Bijzonder atelier’ gemaakt.

Het Bijzonder winkeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Lunchroom Bijzonder is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00-16.00 uur.

Op zaterdag en zondag uitsluitend geopend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Lunchroom Bijzonder. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen