Een bezoek aan Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje!

Lunchroom Bijzonder

Wat maakt Bijzonder zo bijzonder? Deze lunchroom is anders dan andere. Ze werken samen met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de maatschappij.

Bij Bijzonder vinden ze het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien binnen een veilige en plezierige werkomgeving. Ze kunnen zich ontwikkelen in een winkel setting, in de dagbesteding, in de keuken en/of de bediening in de lunchroom en op het terras.

Van maandag tot en met vrijdag bereiden en serveren ze vol enthousiasme heerlijke huisgemaakte lunchgerechten. Daarnaast werken ze met verse lokale producten om hun specialiteiten nog lekkerder te maken.

Je kunt terecht voor koffie/thee, gebak, ontbijt, uitgebreide lunch, zakelijke lunch of vergadering. Of maak gebruik van de broodjesservice, waarbij je verse lunchgerechten op je werkplek of thuis kunt laten bezorgen in regio Westland en Schipluiden.

Cadeauwinkeltje

Lunchroom Bijzonder is uitgebreid met een bijzonder cadeauwinkeltje. Hier verkopen ze zelfgemaakte hippe cadeautjes voor vriendelijke prijsjes. Alle cadeautjes worden in de eigen dagbestedingsruimte ‘Bijzonder atelier’ gemaakt.

Het Bijzonder winkeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Lunchroom Bijzonder is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

Bijzonder is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag en zondag uitsluitend geopend voor groepsreserveringen vanaf 20 personen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Lunchroom Bijzonder. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen