Gelegen op een uniek stukje in gemeente Westland ligt Minicamping Zwetzone. Eenvoudig kun je op de fiets het Westland verkennen met al z’n veelzijdigheid. Het is tevens een uitstekend startpunt voor fietstochten naar de grote steden Den Haag, Delft en Rotterdam.

Minicamping Zwetzone

Deze kleine camping ligt aan doorgaand  recreatievaarwater. Waar je als campinggast een motorbootje kunt huren, heerlijk zwemmen  in de vaart of genieten van alles wat voorbij komt. Verschillende netwerken maken recreëren in de regio erg aantrekkelijk. Zo kun je gebruik maken van fiets- en wandelknooppunten, maar er zijn ook knooppunten beschikbaar voor skaters en waterrecreatie.

In het eerste weekend van  juli is Minicamping Zwetzone bovendien de ideale plek om je luie stoel te verplaatsen naar de waterkant en te genieten van  het Varend Corso.

“Kortom voor jong en oud is er genoeg te doen, te zien en te beleven. Je bent van harte welkom.”

De camping

De camping heeft enkele kampeerplaatsen  beschikbaar, geopend van april tot half oktober. De verharde camperplaatsen zijn alle seizoenen beschikbaar, evenals de trekkershutten. Uiteraard zijn alle kampeerfaciliteiten aanwezig.

Beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid eenvoudig op de website . Tevens kun je via een speciale camping app vanaf je kampeerplek,  ideeën opdoen wat te doen  in de regio.

Openingstijden

De minicamping is het hele jaar geopend, met uitzondering van 2 weken in het najaar.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Minicamping Zwetzone. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen