Moments beach is een unieke locatie voor een feest, lunch of diner aan zee. Wees welkom in de prachtige strandtent van Roy en Danielle!

Moments Beach

Sinds 2013 runnen Roy en Danielle strandpaviljoen Moments Beach, met de ambitie om gezelligheid, kwaliteit en een knusse sfeer te combineren. Deze succesformule heeft al voor 9 fantastische jaren gezorgd en daar zijn ze best trost op. Ze zijn beide zeer gedreven om het hun gasten aan niets te laten ontbreken. Dat zorgt voor uitstekende service met een persoonlijke benadering.

Elk seizoen anders

Ieder jaar ondergaat het paviljoen een kleine metamorfose zodat iedereen kan genieten van die onvergetelijke momenten aan het strand. Ze hebben een menukaart met iedere week wisselende gerechten van lokale leveranciers, zo hopen ze keer op keer bij jou in de smaak te vallen. Het restaurant is door het lichte ramenspel geschikt om heerlijk te lunchen of dineren met een fantastisch uitzicht op zee. Maar ook kun je hier bijzondere momenten vieren met een spetterend feest.

Bezoek gerust eens de locatie of vraag via de mail vrijblijvende informatie aan.

Graag tot ziens!

Mindervaliden kunnen via een verhard pad vanaf de parkeerplaats tot het paviljoen en ook binnen. Ze hebben de sleutel van het invalidentoilet, dat bij de openbare toiletten op het strand is.

Openingstijden

Het strandpaviljoen is van medio maart tot en met september zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Bij slecht weer kunnen de openingstijden afwijken. Bekijk op de website of het paviljoen geopend is.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Moments Beach. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen