In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horecagelegenheden.

Naaldwijk Winkelrijk winkelgebied

In Naaldwijk Winkelrijk is een winkelgebied in hartje Westland. Hier kun je winkelen in winkelcentrum de Tuinen, de Rembrandtstraat en alle andere straatjes er om heen. Op het Wilhelminaplein zijn gezellige horecagelegenheden met terrasjes. Daarnaast is er elke laatste zondag van de maand een koopzondag en zijn er vaak leuke evenementen voor jong en oud.

Evenementen in Naaldwijk Winkelrijk

Naast de sfeervolle activiteiten rondom alle feestdagen organiseert Naaldwijk Winkelrijk ook een aantal evenementen, zoals Westland Culinair, de Vroege Vogel Actie, het Fashion Weekend en de Westland Reünie, waarbij Naaldwijk een week lang op zijn kop staat met de braderie, rommelmarkt, wielerronde, kermis en diverse feestprogramma’s. Check de agenda van Naaldwijk Winkelrijk voor alle evenementen: www.naaldwijkwinkelrijk.nl/activiteiten.

Openingstijden

Maandag van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag van 09.30 – 17.30 uur
Woensdag van 09.30 – 17.30 uur
Donderdag van 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag van 09.30 – 21.00 uur (koopavond)
Zaterdag van 09.30 – 17.00 uur
Elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur

Parkeren: gratis

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Naaldwijk Winkelrijk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen