Wollebrand Lakehouse biedt haar gasten een beleving van internationale allure aan het water! Geniet in toegankelijke luxe in de sfeer van de Zwitserse Alpen van onze heerlijke gerechten en wijnen.

Wollebrand Lakehouse

Bij de Wollebrand vind je veel lekkers op de menukaart, zoals Pintxos voor bij de borrel of om te delen als voorgerecht, een heerlijke steak tartaar, gezonde salades, verse vis en vleesgerechten en als afsluiting een verscheidenheid aan fris zoete desserts.

De leveranciers hebben ze met zorg geselecteerd en komen dagelijks de meest ambachtelijke producten leveren. Deze worden door het keukenteam in de gerechten verwerkt.

In de keuken staat een, voor de Wollebrand op maat gemaakte, grill. De koks gebruiken geen houtskool maar eco-friendly cocos briquette om de perfecte smaakbeleving te creëren. Door de in hoogte verstelbare roosters, kan het vlees na verhitting rusten. Hierdoor gaan er minder vleessappen verloren en blijft het vlees malser en smakelijker.

Een bijzondere culinaire ervaring is de Hotstone. Je kunt hierop jouw eigen gerecht bereiden. De Hotstone blijft een lange tijd warm, zodat je uitgebreid kunt genieten.

Wollebrand Lakehouse is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over twee invalidentoiletten.

Wollebrand Cablepark

Wollebrand Lakehouse heeft ook een Cablepark waar je kunt wakeboarden en waterskiën. Beide zijn razendpopulair!

Openingstijden

De Wollebrand is geopend op donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Actuele openingstijden vind je hier.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Wollebrand Lakehouse. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen