Paardrijden in de duinen, op het strand of oefenen in de bak, het kan allemaal bij Ruiter Recreatie Centrum Noordland. Neem je graag je eigen paard mee? Dan staat er een mooie vakantiestalling voor je paard/pony klaar.

Manege Noordland

Manege Noordland is er voor alle liefhebbers van paardrijden. Ook voor minder geoefende ruiters is het mogelijk om paard te rijden, dankzij de begeleiding van gediplomeerde instructrices.

Strand- en duinritten

De manage biedt mooie één tot vier uur durende buitenritten door duin en strand aan. De buitenritten zijn verdeeld in ‘rustig’ (stap en draf) en ‘pittig’ (stap, hoger temp draf en galop). Dus je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. De ritten gaan meestal richting duingebied Dixhoorndriehoek en de Nieuwe Waterweg, omdat daar uitgebreide ruiterpaden zijn. Het is ook mogelijk om een unieke rit richting de Zandmotor te maken. Dat wordt genieten van het mooie uitzicht!

Paardrijlessen

Voor iedereen vanaf 6 jaar is er een geschikte les beschikbaar. Je kunt gemakkelijk een paardrijles volgen, omdat er per les betaald kan worden. Bovendien er zijn ook lessenkaarten beschikbaar voor de enthousiaste liefhebbers. Je hoeft dus geen abonnement te nemen.

Ponyparty’s

Leuk voor een kinderfeestje! Een half uur ponyrijden en daarna een lekker patatje eten. Natuurlijk is er ook tijd om de pony’s te poetsen en te knuffelen!

Openingstijden

Maak een reservering via mail of telefoon. De manege is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 19.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Ruiter Recreatie Centrum Noordland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen