Geniet elk seizoen van de mooiste bloemen en planten! Bezoek de kas van Tuincentrum de Zonnebloem en geniet van een bloemenzee en prachtige planten.

Tuincentrum de Zonnebloem

Tuincentrum de Zonnebloem staat voor een ambachtelijke teeltwijze, een gastvrij onthaal op de kwekerij, waar je zeker om advies kunt vragen. En een fantastische bloei van de planten dankzij de topproducten van Tuincentrum de Zonnebloem. Ze lachen en stralen, de royale zomerbloeiers. Met hun opvallende rijke bloei zijn ze een ware verrassing in de tuin, op het terras of balkon. Eenjarige planten, helemaal overvol met bloemen in alle denkbare kleurschakeringen.

De Zonnebloem is een kwekerij gespecialiseerd in tuinplanten en snijbloemen, van zowel zomer- en winterplanten en is het hele jaar geopend.

Voor elk seizoen

Je geniet ervan in het voorjaar, de zomer en zelfs de herfst. En met de gemakkelijke inplantservice heb je gelijk kant en klare bakken, die opgekweekt zijn in de warme kas. Bakken met een waterreservoir onder in de pot. Minder gieten, meer genieten. In mei en juni en juli is het zeker een aanrader om dit tuincentrum eens te bezoeken, een prachtige bloemenzee in de kas.

Vanaf de herfst hebben ze winterbestendige planten, zoals bloeiende violen de hele winter door. Maar ook het heide mag in de winter niet ontbreken. In de december maand kun je bij ze terecht voor de sfeervolle Kerst.

Kerstbomen

Echte kwaliteit Kerstbomen (Nordmannen) in diverse maten, maar ook voor de sfeervolle kerststukjes ben je hier aan het goede adres.

Kom, Zie & Beleef!

Openingstijden

Het hele jaar is de winkel/tuincentrum geopend:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 u
Zaterdag van 9:00 tot 17:00 u

Eerste 2 zondagen in mei van 11:00 tot 17:00 u

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Tuincentrum de Zonnebloem. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen