Van der Ende Racing & Fun is een echt familiebedrijf gerund door twee broers die nationaal en internationaal actief in de autosport zijn.

Voorliefde voor piepende banden

Van Der Ende Racing & Fun is een echt familiebedrijf. De onderneming is in 2002 opgericht door Jaap en Nelly van der Ende en hun twee zoons Jacky en Ricardo. De voorliefde voor piepende banden en brullende motoren is de jonge ondernemers met de paplepel ingegoten. Zij hebben tal van nationale en internationale titels in de wacht gesleept en zijn nog altijd actief in de autosport. Jack vertelt: “Mijn hoogte punt was natuurlijk het winnen van het wereldkampioenschap formule Ford in 1997 met maar liefst 150 deelnemers!”

Van der Ende Racing & Fun

Recreanten kunnen hier voornamelijk karten, maar ook lasergamen, 3D Glow in the dark minigolfen en proberen te ontsnappen uit één van de escaperooms.

Van der Ende Racing & Fun is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

Dagelijks geopend. Dinsdag gesloten. Klik hier voor specifieke openingstijden.
Kantoor geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Van der Ende Racing & Fun. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen