Beleef het strand bij Wato Events, hét bureau voor complete groepsuitjes langs de Westlandse kust.

Strandactiviteiten

Scheuren over het strand in een blokart, de golven trotseren in een raft of de wind de baas zijn aan een vlieger. Deze en andere sensationele activiteiten beleef je bij Wato Events, een leuk en actief evenementenbureau op het Westlandse strand. Sommige activiteiten zijn ook al vanaf 2 personen, dus je hoeft niet perse met een groep te komen.

Groepsuitjes op maat

Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, kinderfeesten of andere groepsevents, de jongens van Wato Events helpen je graag aan een compleet groepsuitjes op maat. Groepen van 5 tot 500 personen zijn het hele jaar door welkom voor een onvergetelijke strandbeleving. Compleet met leuke water- en/of strandactiviteiten. En compleet met een lekkere strandbarbecue. Tenzij je andere wensen hebt… Want ze bieden ook uiteenlopende mogelijkheden voor lunch en diner.

Kortom, voor leuke én complete groepsuitjes in de regio moet je bij Wato Events zijn. Neem eens een kijkje op de website, of loop een keer langs voor meer informatie.

Beachclub Breez (van Wato) is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

Openingstijden

De activiteiten zijn 7 dagen per week te boeken.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Wato Events. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen