Westland Horti Tours organiseert verrassende rondleidingen door de kassen van het Westland.

Ontdek de Westlandse kassen

De enthousiaste en deskundige Westlandse gidsen laten u zien dat in de kassen producten van hoogwaardige kwaliteit geteeld worden. U ziet dat daar door de ondernemers pure topsport bedreven wordt. Duik in de wereld van deze innovatieve sector en laat u verrassen door de prachtige kleuren, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid en techniek. Ontdek op deze manier het Westland, een streek vol dynamiek, passie, innovatie en ondernemerschap.

een streek vol dynamiek, passie, innovatie

Gids Aad Verduijn

“Ik heb ruim 40 jaar ervaring in de tuinbouwtechniek. Ik ken de ondernemers in deze dynamische sector en de technische innovatie fascineert mij enorm. Het is steeds een zoektocht naar hoe het kweken van producten beter, sneller, gezonder, economischer, energiezuiniger en milieuvriendelijker kan. Ik leid mijn gasten rond en laat ze vol enthousiasme kennismaken met de innovatieve wereld van het Westland”. Bron: Westland Horti Tours

U kunt een rondleiding boeken via info@westlandhortitours.nl.

Openingstijden

Westland Horti Tours is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Westland Horti Tours. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen