Reddingsbrigades in het Westland

foto: Reddingsbrigade 's-Gravenzande

Veilig naar het strand

Een dag ontspannen aan de kust, actief watersporten of een stevige wandeling maken? Op het strand is voor iedereen wel iets te doen! Maar een gevaar schuilt in een klein hoekje, daarom geven de Westlandse Reddingsbrigades graag wat tips voor een veilig dagje strand.

Belangrijke info

Wat betekenen bijvoorbeeld de vlaggen die je ziet wapperen op het strand? Hoe herken je een mui en wat moet je doen als je er onverhoopt toch in terechtkomt? Waar moet je aan denken als je met jonge kinderen naar het strand gaat? Het antwoord op deze en andere vragen vind je op deze website. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een mooie, maar vooral veilige dag aan het strand.

10 Tips

De gezamenlijke reddingsbrigades van ‘s-Gravenzande en Monster willen graag dat je op een veilige manier geniet op het strand en in zee. Daarom hebben ze 10 tips voor je op een rijtje gezet. Je lees deze tips op de website ‘Veilig naar het strand.’

Handig om te weten: in de periode van 15 mei tot en met 15 september zijn de ’s-Gravenzandse en de Monsterse Reddingbrigade iedere zaterdag en zondag aanwezig op het strand. In de zomervakantie zijn de lifeguards dagelijks aanwezig.

logo van de Westlandse campagne 'Veilig naar het strand' van de gezamenlijke reddingsbrigades van 's Gravenzande en Monster

Reddingsbrigades

De reddingsbrigade zorgt voor de strandveiligheid van de Westlandse kust. Zo kun je veilig genieten van zee, zon en water in het Westland.

Klik op de onderstaaande knoppen voor meer informatie over de Westlandse reddingsbrigades in ‘s-Gravenzande en in Monster.

Reddingsbrigade 's-GravenzandeReddingsbrigade Monster