De tuin als Pluktuin

Op woensdagavond 25 oktober organiseert Groei & Bloei Westland een avond over de tuin als pluktuin i.s.m. Marieke Nolsen, bloemstyliste met een grote passie voor tuinieren. Deze inspirerende avond vindt plaats in Zalencentrum De Ontmoeting, Anjerlaan 47 in Naaldwijk en begint om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. 

Heb je een pluktuin of ga je een pluktuintje aanleggen, of wil je gewoon een avond in een ‘’flowerheaven’ bivakkeren, dan zou Marieke Nolsen het heel leuk vinden om je op deze avond te ontmoeten en te inspireren.
Sinds 2016 heeft Marieke haar tuin namelijk vergroot met een decoratieve pluktuin geïnspireerd op Engelse tuinen. Het is een pluktuin met heel veel Dahlia’s en eenjarige planten in de kleuren rood/zalm/oranje/rose. Ieder jaar gaat ze naar Engeland om tuinen te bezoeken om inspiratie voor haar eigen tuin op te doen.
Tijdens deze avond vertelt Marieke over de aanleg van haar pluktuin, maar ook over de ‘natuurlijke’ constructies die ze maakt om planten te ondersteunen. Ook komen dahlia’s en eenjarige planten aan de orde. Haar verhaal begeleidt ze met prachtige sfeerbeelden.

Kosten voor deelname zijn € 4,00 per persoon. Leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang.

Meer informatie