Expositie “Karen’s Art” in de Hofboerderij

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus kunt u de expositie van Karen Stolk in de Wateringse Hofboerderij bezoeken. Karen’s Art is een verrassend veelzijdige expositie met tekeningen en schilderijen van mensen en dieren op papier, canvas en steigerhout.

Over Karen

Karen Stolk woont in Wateringse Veld. Zeven jaar geleden is ze begonnen met tekenen door een cursus te volgen bij Ellen Bodmann uit Wateringen. Daar kreeg ze de smaak zo te pakken, dat ze bij Ellen nog vijf cursussen heeft gevolgd om haar techniek verder te verbreden en te verfijnen.

Ze maakt realistische tekeningen en schilderijen van mensen (portretten van bekenden en in opdracht) en van dieren die ze leuk vind. Ze werkt op papier met houtskool en pastel en op canvas en steigerhout met acrylverf. Zowel zwart-wit als heel kleurrijk. “Het belangrijkste is dat er echt iets gebeurt op het papier of op het doek”, zegt ze hier zelf over. “Ik word blij als de persoon of het dier je ook echt aankijkt en contact met je maakt. En als ik bij een portrettekening het karakter van de persoon in mijn tekening herken”.

Tijdens haar expositie in De Hofboerderij laat ze de veelzijdigheid van haar werk zien. Kortom: een bezoek meer dan waard. Uiteraard is ze erg benieuwd naar de reacties op haar tekeningen en schilderijen.

Aanvullende informatie

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus is er vrije inloop van 13.30 tot 16.30 uur in de Hofboerderij, Hoflaan 1 te Wateringen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de ruimte is goed toegankelijk voor minder validen.

Karen's Art collectie