Zoek & win!

Op zondag 5 februari 2023 is de nieuwe familievoorstelling Assepoester De Musical te zien in WestlandTheater De Naald. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom start in de week van 26 september t/m 2 oktober een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje.  

Vind het glazen muiltje en win! 

Het muiltje kan overal in Westland te vinden zijn. Wij geven jullie graag alvast een hint: het is spetterend! Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra’s en een backstage tour met meet & greet. Een magische beleving!  

De winactie is opgezet in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, producent van de sprookjesvoorstelling Assepoester De Musical. Elk theater waar de voorstelling dit theaterseizoen zal spelen, doet mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent. 

Op zondag 5 februari 2023 zie je Assepoester De Musical in WestlandTheater De Naald. 

Tickets voor Assepoester de Musical