Parkeren aan het Westlandse strand

Parkeerinformatie

Kom je met de auto naar de Westlandse kust, dan vind je hier informatie over waar je kunt parkeren. Sommige strandopgangen zijn enkel te voet of fietsend te bereiken.

Parkeren aan de kust

Informatie over openingstijden, parkeergelden, hoe je kunt betalen en meer nuttige informatie vind je op de website van de gemeente Westland. Zo geven ze tips hoe je vermijdt dat je in de rij komt te staan bij de betaalautomaten. Blijf je langer dan 5 uur, koop een dagkaart!

TIP: Koop op drukke stranddagen direct bij aankomst een dagkaart! Zo vermijd je dat je lang hoeft te wachten bij de betaalautomaten aan het einde van de dag.

Parkeren elders in het Westland

Parkeren in en buiten de dorpskernen is in het Westland gratis. Wel dien je in blauwe zones je parkeerschijf te gebruiken.

Parkeren aan de kust
toeristische plattegrond vouwkaart kust westland strand

8 verschillende stranden van het Westland

Met 8 verschillende stranden in het Westland is er een strand voor iedereen: hip & trendy, familiestranden, activiteiten of ongerepte natuur.

Lees meer

zonnig houten terras van strandtent op palen the coast in het westland

Strandtenten in het Westland

Ontdek de 7 verschillende strandtenten aan het Westlandse strand om te genieten van een hapje en een drankje.

Lees meer

Luxe vakantiehuisjes in Caraibische kleuren rondom een meertje bij Duynparc De Heeren van 's Gravenzande in het Westland

Overnachten aan de kust

Voor een strandvakantie aan de Nederlandse kust is het Westland een fantastische keuze. Overnachten aan de kust, doe jij hier!

Lees meer