Welkom op Slag Strandweg

foto: Moments Beach

Hier kom je om te relaxen met vrienden of familie

Slag Strandweg in Ter Heijde kent 2 strandtenten op het strand. Ook zijn hier openbare douches en toiletten aanwezig. Het strand is vrij rustig, men komt hier voornamelijk om te relaxen.

luchtfoto van strandtent Moments Beach op het strand in het Westland

Moments Beach

Moments Beach is een unieke locatie voor een feest, lunch of diner aan zee.

Lees meer

entree van strandtent Bugaloe Beach met houten poort met de naam van Bugaloe Beach in roze letters en een grote roze Balinese parasol in het Westland

Bugaloe Beach

Bugaloe Beach is een hippe, trendy en gezellige strandtent in Ter Heijde, bekend om zijn heerlijke biefstuk.

Lees meer

Strandbezoek voor mindervaliden

Bij strandopgang Strandweg in Ter Heijde zijn extra voorzieningen beschikbaar. In het zomerseizoen is er een pad op het strand dat loopt tot de vloedlijn. Hier vertrekt ook de strandrups en kunt u gebruik maken van een invalidentoilet. De strandrups is in beheer bij het Platform Gehandicapten Westland. U kunt bij hen een plek reserveren in strandrups De Vrijheid.

De strandrolstoel, een rolstoel op grote wielen waar u iemand met gemak over het strand kan duwen kunt u lenen bij Strandpaviljoen Moments Beach. De 2 strandrolstoelen zijn verkrijgbaar bij het invalidentoilet op basis van beschikbaarheid. Mocht daar niemand zijn, dan kunt u bij Strandtent Moments Beach vragen naar de sleutel.

Strand slagwegReserveren strandrups

Bereikbaarheid

Bij de strandopgangen Strandweg en Karel Doormanweg in Ter Heijde kunt u gratis parkeren. Het aantal parkeerplekken is hier beperkt, wel zijn er aparte parkeerplekken voor mindervaliden.

Bereikbaarheid