Beleef, ontdek, verander. Drie niveaus met één identiteit en een groot aanbod van programma’s.

2SUR5 teamuitjes, kinderfeestjes en meer!

2SUR5 biedt op drie niveau’s (beleef, ontdek en verander) verschillende programma’s aan. Beleef is het plezier maken met elkaar. Dit kan met een super tof programma op en rondom het Hoogte Parcours Westland, in onze unieke Survival-kas of op locatie.

Verschillende programma’s

Ontdek zijn wat intensievere programma’s. Hierbij is het doel plezier maken één van de verschillende doelen. Vaak gaat het om intensief kennismaken, samenwerkingsbevordering of in interventie. Verander zijn programma die zeer intensief zijn. Deze programma’s worden speciaal voor een individu of groep op maat gemaakt zodat er een perfecte aansluiting is tussen het te behalen doel en de activiteiten.

De jongens van 2SUR5 werken vanuit de passie om iets te betekenen voor een ander. Vanuit dit vertrekpunt willen zij mensen op een oprechte manier meenemen in ons enthousiasme en energie.

Kies je eigen uitdaging, stel doelen, maak afspraken met jezelf en je omgeving, en start het avontuur!

Openingstijden

Zeven dagen per week in maart t/m oktober en maandag t/m zaterdag in november t/m februari.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar 2SUR5. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen