Eetcafé Zout is een nieuwe aanwinst voor het Westland. Het restaurant heeft een brede menukaart en is perfect voor jonge gezinnen en voorbijkomende fietsers. Het restaurant grenst pal tegen de duinen en ligt langs het populaire fietspad dat Hoek van Holland met Scheveningen verbind.

Eetcafé Zout

De nieuwe naam, Eetcafé Zout, past perfect bij het nieuwe concept van het restaurant. Zout is natuurlijk een natuurlijke smaakmaker voor eten. Niet gevreesd, ze houden bij Eetcafé Zout van gezond eten, dus je hoeft niet veel zout te verwachten in de gerechten. Het restaurant ligt op steenworp afstand van de zoute zee. Verder is het restaurant uitgegroeid tot een ware trekpleister voor jonge gezinnen. De naam is jong en hip, lekker kort en makkelijk uit te spreken (ook) door de kleine kinderen. De resultaten van de verbouwing zijn echt verbluffend. Het restaurant is een nieuwe serre en een smaakvol interieur rijker. Wat nog smaakvoller is, is de menukaart welke is samengesteld door de nieuwe chef. Het terras is compleet vernieuwd en heeft nu zonnige en gezellige zithoeken. Al met al, het is zeker de moeite waard om langs te gaan voor een bezoekje.

NIEUW: Waterspeeltuin

Op zaterdag 25 mei 2024 is de waterspeeltuin op Strandpark Vlugtenburg, direct naast Eetcafé Zout, feestelijk geopend. In deze nieuwe speeltuin kunnen kinderen deze zomer heerlijk genieten, terwijl ouders lekker in het zonnetje genieten van een drankje op het terras bij Eetcafé Zout. Ideaal als je geen zin hebt in het strand, maar de kinderen wel toe zijn aan verkoeling.

Je kunt zowel mét als zónder verblijf op het park gebruikmaken van de waterspeeltuin en natuurlijk van het terras. Zo kun je ook komen spetteren als je op een mooie zomerdag even van huis wil.

Gigantische openlucht speeltuin

Eetcafé Zout kijkt uit op een grote openluchtspeeltuin met een grote klimtoren. Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. Is het een regenachtige dag? Dan is er ook een indoor speelruimte verbonden aan het restaurant compleet in zee thema.

Borrelen op het terras

Niets is zo fijn als lekker onderuitgezakt in de terraskussens zitten op een zomerse dag. Een fijne locatie, comfortabele zitplekken en goed gezelschap. Welk cruciaal item mist er dan nog…? Natuurlijk een hapje en een drankje. Hiervoor hebben ze bij Eetcafé Zout een speciale borrelkaart in het leven geroepen, inclusief allerlei verfrissende cocktails. Het restaurant heeft een ruim terras met gezellige zitplekken. De serre kan natuurlijk perfect gebruikt worden op een koudere dag óf wanneer het juist te warm is buiten en er behoefte is aan wat verkoelende airco.

Feestjes

Iemand jarig of een andere goede reden voor een feestje? Kom het vieren bij Eetcafé Zout. De serre, het terras of restaurant kan afgehuurd worden, zodat jullie in alle rust en ruimte een feestelijk etentje kunnen houden. Ook kinderfeestje zijn van harte welkom, want pannenkoeken versieren en urenlang speelplezier, welke kindje wil dat nu niet?

Menukaart

Eetcafé zout heeft een brede menukaart voor zowel lunch, diner als borrel. Voor de lunch staan er verschillende overheerlijke broodjes met huisgemaakte salades op de kaart en natuurlijk het befaamde broodje hete kip mag niet ontbreken. ‘s avonds kunnen er verschillende menu’s met bijvoorbeeld kabeljauw, spare ribs of saté besteld worden. Naast de verschillende menu’s kunnen er ook maaltijdsalades, tagliatelle met truffelroomsaus of de pannenkoeken besteld worden. Daarbij is het restaurant ook bekend om zijn rijkelijk gevulde hamburgers.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Eetcafé Zout. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen