Een verblijf vol verhalen, dat ga je gegarandeerd meemaken als je verblijft op Sahara Stay. Op loopafstand van slag Vlugtenburg vind je een plek om een unieke vakantie te beleven.

Sahara Stay

Wanneer je door de poort van Sahara Stay stapt en he terrein oploopt waan je jezelf in een Oosterse wereld. Geuren van Marokkaans eten komen je tegemoet, de vrolijke kleuren naderen en het kampvuur staat alvast aan. Op het park slapen de gasten in Saharatenten. Dit zijn luxe ingerichte tenten, ook wel glamping tenten. Deze tenten zijn ook volledig ingericht in Marokkaans thema.

Een totaal concept

Sahara Stay is een totaal concept voor gasten die opzoek zijn naar een unieke vakantie, gasten die veel buiten bezig willen zijn en openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Gezinnen met kinderen, stellen, vriendengroepen, bedrijven en scholen komen hier om hun eigen verhaal te creëren.

Wanneer je verblijft op Sahara Stay slaap je niet alleen in een Saharatent, je kunt ook deelnemen aan allerlei activiteiten. Activiteiten om volledig tot rust te komen, maar ook activiteiten waarbij je nieuwe dingen kunt leren. Dit is de perfecte combinatie tijdens de vakantie!

Activiteiten

Gasten kunnen genieten van activiteiten op het park en in de buurt van het park. Op het park kan er bijvoorbeeld genoten worden van massages, er kan een duik genomen worden in de hottub en er kan gezongen worden rondom het kampvuur. Ook kunnen gasten zichzelf uitdagen en een ijsbad training volgen, via de methode van Wim Hof.

Om het park, op het strand om precies te zijn, vinden ook leuke activiteiten plaats, zoals surflessen van Dutch Surf Academy. Al met al een unieke ervaring voor iedereen die dat wil!

Openingstijden

Sahara Stay is in de zomervakantie een week te boeken. Buiten de zomervakantie zijn lange weekenden en midweken boekbaar, en kunnen er verblijven op maat worden samengesteld.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Sahara Stay. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen