Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen is een 4* hotel in Poeldijk. Het hotel kenmerkt zich door de combinatie van een traditionele uitstraling met een hedendaagse luxe.

Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen

Bij Unicum hebben ze drie pijlers: service, gastvrijheid en kwaliteit. Eigenaar Eddy vertelt: “Er staat maar één iemand centraal en dat is de gast, die staat voor alles.” Daarnaast bieden ze ook de warmte, sfeer en gezelligheid die men van Unicum gewend is.

Hotel

Het hotel in hartje Westland is in 2015 volledig gerenoveerd. De royale kamers zijn voorzien van twee verdiepingen en van alle hedendaagse luxe. Je kunt tijdens je verblijf ook genieten van de roomservice die ze tot 22.00 uur serveren en op verzoek is er veel meer extra’s te bieden.

Restaurant

Het stijlvolle hotel beschikt over een à la carte restaurant met een gezellige en sfeervolle bar, waar je geniet van heerlijke gerechten en specialiteiten. Het restaurant is zeven dagen in de week geopend voor lunch en diner. Er is een ruime parkeerplaats (gratis) aanwezig op het terrein.

Het restaurant is rolstoeltoegankelijk, de hotelkamers niet.

Openingstijden

Het hotel is 7 dagen per week geopend. De openingstijden van het restaurant bekijk je hier.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen