In het kleinste dorp van Nederland, genaamd ’t Woudt, bevindt zich een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen én koffiehuis De Hooiberg.

Dorp ’t Woudt

Het dorp ’t Woudt ligt aan mooie fietsroutes door Westland en Midden-Delfland. ’s Zomers is het dan ook een razend populaire rustplaats voor met name wandelaars, fietsers en voor de stille genieters, die oog hebben voor dit stukje ongerepte natuur en de prachtig gerestaureerde boerderijen. Het buurtschap heeft door zijn unieke karakter en ligging een beschermd dorpsgezicht.

Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan!

Koffiehuis De Hooiberg

Koffiehuis de Hooiberg heeft een mooi en zonnig terras waar je al vroeg in het voorjaar heerlijk kunt genieten van de zon. Daarnaast hebben ze een oude koeienstal tot een ruimte omgebouwd, zodat grote groepen die wat te vieren hebben, hier ook terecht kunnen. Maar ook voor een heerlijke high wine en high tea kunt je hier terecht. Daarnaast is er een aparte vergaderruimte voor bedrijven en is het mogelijk om te overnachten in de naastgelegen Bed & Breakfast.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag: 12.00 uur tot 17.00 uur.
Andere openingstijden op afspraak.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Koffiehuis de Hooiberg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen