Begin met een lach. Dat is het motto van Strandpark Vlugtenburg, waar iedereen van jong tot oud welkom is.

Strandpark Vlugtenburg

Hoera, de vakantie staat weer voor de deur! Wat zijn de plannen? Lekker een weekend weg samen? Een week jezelf onderdompelen in rust en ontspanning? Er zijn zoveel goede redenen om jezelf eens in de watten te leggen. Al is het simpelweg voor een beetje ontspanning met familie, quality tijd met vrienden of omdat je het strand graag wilt opzoeken.

Begin met een lach!

Strandpark Vlugtenburg is ruim opgezet en heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er een hoop verschillende soorten accommodaties. Je kunt overnachten in een pipowagen op het strand met uitzicht op de zee. Je kunt luxe kamperen in een safaritent (ook wel glamping genoemd). Er is een kampeerterrein aanwezig met twee trekkershutjes op de kopse kant. Er zijn verschillende soorten chalets en bungalows. Ook is er een zorgbungalow aanwezig, welke helemaal rolstoelvriendelijk is.

Het hele pakket!

Geniet van een welverdiende vakantie op steenworp afstand van het strand. Vanaf het moment dat je bent gearriveerd, hoef je zelf nergens meer over na te denken. Het animatie team vermaakt de kinderen. Het restaurant op het park kookt met alle liefde voor jullie, zodat er geen boodschappen gedaan hoeven te worden. Bestel ontbijt en laat deze ’s ochtends tot de drempel van jouw accommodatie leveren. Neem een duik in de zee en schuif eind van de dag aan bij de BBQ. Je hoeft alleen maar aan te geven of je liever vlees, vis of vega wilt eten. Dat is toch echt genieten?!

Openingstijden

Strandpark Vlugtenburg is het hele jaar geopend.

De receptie is maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur open.
Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur
Zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Strandpark Vlugtenburg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen