Bunkerdag Westland

Op zaterdag 25 mei 2024 is het weer Bunkerdag. Langs de hele Nederlandse kust zijn honderden bunkers geopend voor het publiek. Sommige bunkers worden zelfs speciaal voor deze dag eenmalig uitgegraven. Met één ticket kun je alle bunkers bezoeken en stel je je eigen programma samen.

Tijdens de Bunkerdag van 2024 zijn zowel stelling 34 als stelling 46 geopend voor het publiek. Tussen de stellingen vaart ieder half uur een pendeldienst over delen van de oude tankgracht. Vanaf het historische water kijk je mooi uit over het Westland. De bunkerdag is de enige dag in het jaar dat Stelling 34 toegankelijk is vanaf de weg in plaats van het water.

Handige informatie

De stellingen zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De pendeldienst vertrekt ieder half uur en de vaartocht duurt circa 20 minuten. Kaarten voor de bunkerdag zijn te koop bij beide stellingen. Je kunt pinnen of contant betalen.

Prijzen
Volwassen (13+): €7,50
Kinderen (4-12 jaar): €4,-
Kinderen (0-3 jaar): Gratis
Veteranen: Gratis op vertoon van de Veteranenpas

Je kiest zelf bij welke stelling jouw bezoek begint. Voor Stelling 34 arriveer je aan de Maasdijk 201 in ‘s-Gravenzande waar je in de berm kunt parkeren. Voor Stelling 46 navigeer je naar Dijckerwaal 20 in ‘s-Gravenzande waar je kunt parkeren bij de Waalcampus.

Meer informatie over Bunkerdag 2024