Shoppen in het Westland doe je lokaal

foto: ’s-Gravenzande, schat tussen kas en kust

Lokaal winkelen is gezellig en vertrouwd

De verschillende dorpskernen in het Westland hebben ieder hun eigen sfeer. Je kan o.a. terecht in De Lier, Monster, Wateringen, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in alle kernen terecht, maar daarnaast biedt elke dorpskern zo zijn eigen aanbod aan speciaalzaken.

Winkel in Westland

Winkel in Westland

Ontdek op de website van ‘Winkel in Westland’, hoe groot het winkelaanbod in het Westland is en ga heerlijk winkelen in 1 van de dorpskernen. En natuurlijk is het na het winkelen heerlijk genieten op een terrasje of in een restaurant.

Geen zin om de deur uit te gaan of om te koken? Koop dan online bij de lokale ondernemer of bestel een heerlijke maaltijd!

Streekproducten

Streekproducten

Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor de vele mooie streekproducten die in het Westland gemaakt worden. Je vindt ze in stalletjes langs de weg en bij kleine streekproductenwinkels.

’s-Gravenzande, schat tussen kas en kust

Op een steenworp afstand van strand Vlugtenburg en strand Beukel vind je winkelcentrum ‘s-Gravenzande, met ruim 150 gezellige winkels en terrassen en volop gratis parkeermogelijkheden.

’s-Gravenzande

Weekmarkten

Warenmarkten

Vier keer per week is er in het Westland in een andere dorpskern een warenmarkt te vinden.

Bloemen en planten

Heb je groene vingers? Steek je handen uit de mouwen en kom langs bij deze gezellige tuincentra!

paarse hangplant bij de entree van tuincentrum de Zonnebloem in het Westland

Tuincentrum de Zonnebloem

Gespecialiseerd in tuinplanten en snijbloemen en van zomer-en winter planten. Deze gezellige tuinwinkel is het hele jaar geopend!

Lees meer

tuincafe met tafels en stoelen van Intratuin 's Gravenzande in het Westland

Intratuin ’s Gravenzande

Tuincentrum met alles voor huis en tuin. Geniet van een drankje in het tuincafé of de tuin met oude bunker!

Lees meer

Naaldwijk winkelrijk

In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horecagelegenheden.

Naaldwijk winkelrijk

Met je beste vriendin op stap

Vriendinnendag in het Westland! Waar moet je zijn en wat zijn de hotspots? Met je beste vriendin op stap is altijd gezellig, maar waar ga je naartoe? Het Westland biedt allerlei leuke uitstapjes, gezellige dorpskernen en goede horeca. Wij zetten de tips voor je op een rij.