Verzamelaarster poppenhuizen in De Timmerwerf

Wie in het huis van Thea Bosman belandt, komt terecht in één groot poppenhuis. Thea verzamelt al zo’n veertig jaar poppen, beren en speelgoed. Haar passie voor poppenhuizen groeide daaruit voort en zij omringt zich met alles wat zij verzamelt. Thea heeft een speciale voorkeur voor oude spullen van rond 1800 tot de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw. Bijzonder zijn haar houten ameublementjes voor huiskamer en slaapkamer en aan de verbindingen ziet zij uit welke tijd haar schatten stammen. Leuk detail is dat deze houten meubeltjes geweldig passen in de sfeer van het oude timmermuseum.

Op zaterdag 16 april is zij van 13.00 tot 16.00 uur in De Timmerwerf aanwezig om te vertellen over haar liefde voor poppen, beren en meubeltjes.

Expositie

De expositie ‘De miniwereld van de poppenhuizen‘ is elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur te bezichtigen t/m 14 mei 2022.
Daarbuiten zijn groepen op afspraak welkom. Er komen ook leuke activiteiten in die periode en houd daarvoor www.detimmerwerf.nl in de gaten.