Kever Tours

Leuk een Kever tour! Rij met 'Tante Corry, Tante Sjaan, Tante Bep, Tante Annie, Tante Greet & Tante Truus’ een informatieve route door de oude- en nieuwe tuinbouwgebieden van het Westland.

Kever Tours bij de Tuinderij

De Tuinderij biedt prachtige rondritten door het Westland en omstreken in een oude VW Kever. Tijdens de route passeer je vele kwekers van onder andere tomaten, paprika’s, chrysanten, gerbera’s en rozen. Typische Westlandse producten. Na de route door De Lier is er een tussenstop bij Joop Stolze Classic Cars, waar je de collectie auto’s kunt bekijken. Uiteraard is hier ook de gelegenheid om een kopje koffie, oftewel ‘bakkie’, te drinken.

Na de stop pruttel je door via Maasdijk naar Hoek van Holland om een stop te maken op de heuvel voor het uitzicht op de ‘Maeslantkering’. Daarna gaat de route langs Naaldwijk en wordt er een stop gemaakt bij één van de grootste bloemenveilingen ter wereld: Flora Holland. De route vervolgt zich langs Honselersdijk, door Kwintsheul, naar Wateringen. De laatste stop is bij een uniek Puch-museum, waar tevens een drankje gedronken kan worden. Na deze leuke rit, rijd je vervolgens weer terug naar De Tuinderij. 

 • De Tuinderij

  Van Wijklaan 2
  2678 NJ De Lier
  Tel: 015-3801580
  info@detuinderij.nl
  www.detuinderij.nl
  Facebook

  Telefonische bereikbaar:
  Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur - 12:00 uur & 13:00 uur - 17:00 uur
  Zaterdag: 09:00 uur - 12:00 uur


  Openingtijden:
  De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Waar kan ik dit doen?