Lunchroom Bijzonder

  • De Lier

Lunchroom Bijzonder

Een bezoek aan Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje! De lunchgerechten worden met liefde bereid en geserveerd met een glimlach. 

Lunchroom Bijzonder

Wat maakt Bijzonder zo bijzonder? Deze lunchroom is anders dan andere. Bij Bijzonder werken ze samen met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de maatschappij. De medewerkers zijn in samenwerking met Stichting Ipse de Bruggen geselecteerd. Deze stichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. "Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien" vertelt Tineke. 

Lunchroom Bijzonder - personeel

Theeleuten bij Bijzonder

Bij Lunchroom Bijzonder kun je terecht voor koffie, uitgebreide lunch, high tea 'Theeleuten', zakelijke lunch of vergadering. Van maandag tot en met zaterdag bereiden en serveren ze vol enthousiasme heerlijke lunchgerechten. Hierbij werken ze met verse lokale producten om onze specialiteiten nog lekkerder te maken. "Wij nodigen je van harte uit voor een bijzondere ervaring in onze lunchroom in De Lier!". Iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur serveren ze een ontbijt (vooraf reserveren). Via onze broodjesservice kun je verse lunchgerechten op je werkplek of thuis laten bezorgen in regio Westland en Schipluiden. 

Mini bibliotheek

Daarnaast beschikken ze over een eigen mini bibliotheek, een groot kinderspeelhuis, een eigen parkeerterrein, fietsenstalling én je kunt je elektrische fiets opladen.

Lunchroom Bijzonder mini bibliotheek

Informatie

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
Tel: 06 - 29 10 79 03
info@lunchroombijzonder.nl
www.lunchroombijzonder.nl
Facebook
Instagram

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur