Elk seizoen in het Westland is prachtig!

foto: Danny Taheij

Elk seizoen in het Westland heeft iets bijzonders

In elk seizoen verrast het Westland je met een ander gezicht. De kleuren, het licht, het strand en de natuur, alles is anders. Kom fietsen en wandelen en ontdek de verrassende verschillen.

Lente

Tips voor de lente

De lente betekent vooral lekker wandelen en fietsen. De duinen in, langs stalletjes langs de weg mooie groenten of bloemen halen, of heerlijk genieten van tuinderlaantjes tussen de kassen.

Zomer

Tips voor de zomer

Hoe ziet jouw favoriete zomerse dag eruit? Een dagje strand, inclusief een hapje of een drankje, met een kano of elektrische sloep varen tussen de kassen, een supergezellig groepsuitje met je familie of vriendenclub of genieten van de gezellige terrassen in 1 van de dorpskernen van het Westland?

Herfst

Tips voor de herfst

In de herfst kun je weer genieten van die heerlijke Westlandse tafeldruiven. Op verschillende plekken in het Westland worden nog op authentieke manier druiven gekweekt en geoogst. En ontdek al wandelend tuinderslaantjes tussen de kassen, het Staelduinse Bos en de duinen.

Winter

Tips voor de winter

Jas aan en muts op, klaar voor een prachtige strandwandeling voor een frisse neus. En dan natuurlijk genieten in een gezellige café of restaurant van mooie gerechten of een verrassende high wine, high whiskey of high gin.

Dit kun je het hele jaar door doen

Activiteiten en locaties die je het hele jaar door kunt bezoeken.