B&B in het Westland

foto: B&B Bij tante Teun

Ontdek deze bijzondere B&B's

Er even helemaal tussenuit en toch de gezellige sfeer van thuis, dat is wat een Bed & Breakfast je biedt tijdens een vakantie in eigen land. Gastvrije eigenaren heten je van harte welkom in de B&B in het Westland en geven je handige tips voor leuke uitjes en bijzondere plekjes. Boek een weekendje weg of een midweek in het Westland en ervaar hoe gastvrij de Westlanders zijn.

uitzicht uit het raam van een kamer van B&B de Hooiberg in 't Woudt in het Westland

B&B De Hooiberg

B&B in het kleinste dorp van Nederland: 't Woudt.

Lees meer

Tweepersoons bed in een B&B met groen/grijze dekbed en een houten frame van een kas boven het bed in het Westland

B&B Bij tante Teun

Ontspannen overnachten in een leuke B&B nabij centrum Naaldwijk en strand.

Lees meer

Ook leuk

Naast B&B’s zijn er tal van andere opties om te overnachten in het Westland.

entree van familiehotels in een oude boerderij met rieten dak en gele deuren en twee buxus hagen naast de deur in het Westland

Familiehotels

Een vakantie in een van de gezellige familiehotels staat garant voor mooie herinneringen. Samen eten, samen eropuit en een paar dagen heerlijk bijpraten en vooral, samen het Westland ontdekken, zijn fijn om samen met je familie te doen. In het Westland kun je op een aantal mooie accommodaties terecht. 

Read More

Pipowagens op het strand van Strandpark Vlugtenburg in het Westland

Vakantieparken aan de kust

Wie wil dit nou niet: vakantie vieren en slapen op slechts loopafstand van een prachtig strand. Het Westland heeft maar liefst een 8 kilometer lang familiestrand met volop rust en ruimte. Ideaal voor jou en je gezin. Ideaal om hier vakantie te vieren in een van de vakantieparken aan de kust. Je kan verblijven in een duinvilla, pipowagen, safaritent, je eigen camper of knus vakantiehuis. Wat boek jij het liefst?

Read More

sahara stay camping westland vlugtenburg zuid holland kamperen safaritent nederland

Campings

Voor veel mensen is de relatieve eenvoud van kamperen de ultieme vakantie en de manier om te onthaasten en uit het doen van alledag te stappen. Er zijn campings aan de kust of op de grens tussen het Westland en het polderlandschap van Midden-Delfland. Kampeer je in een blokhut, tent, camper of caravan? Het kan allemaal hier.

Read More