Overnachten tussen kust en kassen

foto: Strandpark Vlugtenburg

Ontdek de gastvrijheid van overnachten in het Westland

Bekijk alle accommodaties

Het Westland heeft een gevarieerd aanbod aan hotels, B&B’s, vakantieparken en groepsaccommodaties geschikt voor een vakantie in eigen land. Overnachten in het Westland tijdens een weekendje weg, een heerlijke midweek aan de kust, in combinatie met een culinair arrangement of een zakelijke overnachting. Ontdek het hier!

Familiehotels

Gezellige familiehotels

Niet is zo gezellig om er samen met de hele familie een weekend of midweek tussenuit te gaan. Opa en oma genieten ervan om kinderen en kleinkinderen in de buurt te hebben en overdag trek je er samen op uit om het Westland te ontdekken.

Kindvriendelijk overnachten

Kindvriendelijke slaapplaatsen

Op vakantie met de kinderen wil je graag dat ook zij het naar hun zin hebben. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van kindvriendelijke hotels, B&B’s en vakantieparken, zodat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders genieten van een heerlijke vakantie.

Bed & Breakfasts

Gezellige B&B's

De sfeer van thuis en er toch even heerlijk tussenuit; dat is overnachten in een B&B in het Westland. Tussen de kassen en in de gezellige dorpen van het Westland vind je gezellige B&B’s waar de eigenaren je graag verwennen.

Bijzondere overnachtingsmogelijkheden

Bijzondere slaapplekken

Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar een bijzondere overnachtingsmogelijkheid, bekijk dan het verrassende aanbod.

Slapen aan de kust

Slapen aan de kust

Bij een echte strandvakantie wil je op loopafstand van het strand slapen. Kies voor een safaritent, pipowagen op het strand, een chalet, luxe bungalow of fijn hotel.

Kamperen

Heerlijk kamperen

In het Westland zijn er meerdere bijzondere kampeerplekken te vinden, zowel op loopafstand van het strand, als in de polder. Je kunt er terecht met een tentje, een caravan of een camper.

Overnachten met een beperking

Overnachten met een beperking

De zorgbungalows van Stichting Avavieren zijn het ideale aangepaste vakantieverblijf voor mensen met een beperking.

Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

Het Westland is als Greenport van groot economisch belang voor Nederland. Binnen- en buitenlandse zakenmensen kunnen op tal van plekken terecht in het Westland voor een goede nachtrust.