Lekker dromen op droomplekjes

foto: Strandpark Vlugtenburg

5x unieke overnachtingsplekken in het Westland

Dat ene plekje, uniek, anders dan anders en verrassend. Daar wil je slapen! Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid? Bekijk dan het verrassende aanbod in het Westland en kom hier bijzonder overnachten.

5 pipowagens op het strand van het Westland met duinen op de voorgrond en de zee in de achtergrond

Strandpark Vlugtenburg

Strandpark aan de Westlandse kust, waar iedereen welkom is voor een fijne vakantie.

Lees meer

Cocondo

Een voormalige telefoonbunker uit 1943 is getransformeerd tot een prachtig en uniek verblijf in de duinen. Perfect voor als je opzoek bent naar rust in de natuur.

Lees meer

sahara stay camping westland vlugtenburg zuid holland kamperen safaritent nederland

Sahara Stay

Een verblijf vol verhalen, dat ga je gegarandeerd meemaken als je verblijft op Sahara Stay. Op loopafstand van het strand vind je een plek om een unieke vakantie te beleven. Surfen, relaxen, ontmoeten en vele toffe andere activiteiten wachten op je!

Lees meer

kamer van Boutique Hotel De Gravin in het Westland met bed, houten balken en muurschildering

Hotel de Gravin

Boutique hotel op loopafstand van het strand.

Lees meer

Luxe vakantiehuisjes in Caraibische kleuren rondom een meertje bij Duynparc De Heeren van 's Gravenzande in het Westland

Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Vakantiepark met duinvilla's in Caraïbische stijl aan de kust. Je wandelt zo vanaf het park naar het strand.

Lees meer

Ook leuk

Naast deze bijzondere plekken zijn er tal van andere opties om te overnachten in het Westland.

entree van familiehotels in een oude boerderij met rieten dak en gele deuren en twee buxus hagen naast de deur in het Westland

Familiehotels

Een vakantie in een van de gezellige familiehotels staat garant voor mooie herinneringen. Samen eten, samen eropuit en een paar dagen heerlijk bijpraten en vooral, samen het Westland ontdekken, zijn fijn om samen met je familie te doen. In het Westland kun je op een aantal mooie accommodaties terecht. 

Read More

sahara stay camping westland vlugtenburg zuid holland kamperen safaritent nederland

Campings

Voor veel mensen is de relatieve eenvoud van kamperen de ultieme vakantie en de manier om te onthaasten en uit het doen van alledag te stappen. Er zijn campings aan de kust of op de grens tussen het Westland en het polderlandschap van Midden-Delfland. Kampeer je in een blokhut, tent, camper of caravan? Het kan allemaal hier.

Read More

Tweepersoons bed in een B&B met groen/grijze dekbed en een houten frame van een kas boven het bed in het Westland

B&B in het Westland

Er even helemaal tussenuit en toch de gezellige sfeer van thuis, dat is wat een Bed & Breakfast je biedt tijdens een vakantie in eigen land. Gastvrije eigenaren heten je van harte welkom in de B&B in het Westland en geven je handige tips voor leuke uitjes en bijzondere plekjes. Boek een weekendje weg of een midweek in het Westland en ervaar hoe gastvrij de Westlanders zijn.

Read More