Vakantie vieren op de camping

foto: Sahara Stay

Campings in het Westland: aan de kust of in de polder

Voor veel mensen is de relatieve eenvoud van kamperen de ultieme vakantie en de manier om te onthaasten en uit het doen van alledag te stappen. Er zijn campings aan de kust of op de grens tussen het Westland en het polderlandschap van Midden-Delfland. Beiden hebben hun charme en laten je de verschillende kanten van het Westland zien. Kampeer je in een blokhut, tent, camper of caravan? Het kan allemaal hier.

grasveld met 5 felgekleurde houten trekkershutten bij Minicamoing Zwetzone in het Westland

Minicamping Zwetzone

Minicamping op een unieke plek in het Westland voor caravans, campers en tenten. En trekkershutten.

Lees meer

sahara stay camping westland vlugtenburg zuid holland kamperen safaritent nederland

Sahara Stay

Een verblijf vol verhalen, dat ga je gegarandeerd meemaken als je verblijft op Sahara Stay. Op loopafstand van het strand vind je een plek om een unieke vakantie te beleven. Surfen, relaxen, ontmoeten en vele toffe andere activiteiten wachten op je!

Lees meer

gekleurde oude citroen campers staan achter elkaar geparkeerd op de camping van strandpark Vlugtenburg in het Westland

Strandpark Vlugtenburg

Kamperen aan de Westlandse kust doe je op Strandpark Vlugtenburg. Met tent, camper of caravan sta je op loopafstand van het strand.

Lees meer

Ook leuk

Naast campings zijn er tal van andere opties om te overnachten in het Westland.

entree van familiehotels in een oude boerderij met rieten dak en gele deuren en twee buxus hagen naast de deur in het Westland

Familiehotels

Een vakantie in een van de gezellige familiehotels staat garant voor mooie herinneringen. Samen eten, samen eropuit en een paar dagen heerlijk bijpraten en vooral, samen het Westland ontdekken, zijn fijn om samen met je familie te doen. In het Westland kun je op een aantal mooie accommodaties terecht. 

Read More

Pipowagens op het strand van Strandpark Vlugtenburg in het Westland

Vakantieparken aan de kust

Wie wil dit nou niet: vakantie vieren en slapen op slechts loopafstand van een prachtig strand. Het Westland heeft maar liefst een 8 kilometer lang familiestrand met volop rust en ruimte. Ideaal voor jou en je gezin. Ideaal om hier vakantie te vieren in een van de vakantieparken aan de kust. Je kan verblijven in een duinvilla, pipowagen, safaritent, je eigen camper of knus vakantiehuis. Wat boek jij het liefst?

Read More

Tweepersoons bed in een B&B met groen/grijze dekbed en een houten frame van een kas boven het bed in het Westland

B&B in het Westland

Er even helemaal tussenuit en toch de gezellige sfeer van thuis, dat is wat een Bed & Breakfast je biedt tijdens een vakantie in eigen land. Gastvrije eigenaren heten je van harte welkom in de B&B in het Westland en geven je handige tips voor leuke uitjes en bijzondere plekjes. Boek een weekendje weg of een midweek in het Westland en ervaar hoe gastvrij de Westlanders zijn.

Read More