Strandbezoek voor mindervaliden

foto: Gehandicapten Platform Westland

Strandbezoek voor mindervaliden

Bij strandopgang Strandweg in Ter Heijde zijn extra voorzieningen beschikbaar. In het zomerseizoen is er een pad op het strand dat loopt tot de vloedlijn. Hier vertrekt ook de strandrups en kun je gebruikmaken van een invalidentoilet. De strandrups is in beheer bij het Platform Gehandicapten Westland. Je kunt bij hen een plek reserveren in strandrups De Vrijheid.

Deze strandrolstoel, een rolstoel op grote wielen waar je iemand met gemak over het strand kan duwen kun je lenen bij Strandpaviljoen Moments Beach. De 2 strandrolstoelen zijn verkrijgbaar bij het invalidentoilet op basis van beschikbaarheid. Mocht daar niemand zijn, dan kun je bij Strandtent Moments Beach vragen naar de sleutel.

Reserveren strandrups

Beperkte parkeergelegenheid

Bij de strandopgangen Strandweg en Karel Doormanweg in Ter Heijde kun je gratis parkeren. Er is hier echter zeer beperkt parkeerplek. Advies is om op tijd te komen.

Gerelateerde berichten

luchtfoto van strandtent Moments Beach op het strand in het Westland

Slag Strandweg

Slag Strandweg in Ter Heijde kent 2 strandtenten op het strand. Ook zijn hier openbare douches en toiletten aanwezig. Het strand is vrij rustig, men komt hier voornamelijk om te relaxen.

Read More

parkeerplaats vol met geparkeerde auto's aan het strand in het westland

NIEUW: Parkeren aan de Westlandse kust

Parkeerkosten betalen aan de Westlandse kust kan nu bij 3 strandopgangen met een QR-code. Daarmee hoef je niet meer in de rij bij de parkeerautomaat. Je leest hier hoe het werkt!

Read More

toeristische plattegrond vouwkaart kust westland strand

8 verschillende stranden van het Westland

Met 8 verschillende stranden in het Westland is er een strand voor iedereen: hip & trendy, familiestranden, activiteiten of ongerepte natuur.

Read More