Varend Corso arrangementen

foto: Minicamping Zwetzone

Varend Corso acties en arrangementen

Van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni 2023 trekt Varend Corso Westland vanuit het Westland over het water. Het hele Westland geniet die dagen van veel gezelligheid rondom dit festijn. Beleef het Varend Corso optimaal met deze leuke arrangementen en aanbiedingen in de omgeving. Ontdek ze hier!

Meer info over Varend Corso

Geniet vanaf het water

Bekijk de rondvaarten

Vanaf het water naar het Varend Corso kijken? Dat kan met Rondvaart de Gantel. Een prachtige rondvaartboot die de routes volgt van het corso. Elke dag kan je mee met een rondleiding overdag én in de avond. Reserveer jouw plek op de boot snel!

Met korting overnachten

Boek hier de blokhut

Proef de sfeer in verschillende plaatsen die het corso aandoet, te denken valt aan De lier, Maassluis, Naaldwijk, Schipluiden en Delft.
Als klap op de vuurpijl geniet aan het einde van het weekend langs de waterkant van de camping, wanneer het corso de route afsluit!

Boek de laatste beschikbaarheid om alle dagen van het Varend Corso te kunnen genieten! Reserveer online via de website van Minicamping de Zwethzone de 4-persoons Blokhut “de Aubergine” van 23 tot 26 juni 2023. Vermeld in het opmerkingenveld, CORSO en ontvang 10% korting. Vol=vol

Gratis kopje koffie

Meer informatie over Het Westerhonk

Ga je naar het Varend Corso op zaterdag 24 juni? Kom dan een gratis kop koffiedrinken op ons mooie, groene woonzorgpark in Monster.

Het Westerhonk van ’s Heeren Loo is een bijzonder woonzorgpark waar mensen met en zonder beperking samenwonen, werken, leren en recreëren. In ons gezellige restaurant Samen aan de Vijverweg 11 in Monster krijg je een gratis kop koffie. Zeg daarbij dat het om een Varend Corso arrangement gaat.

Mocht je tijd overhouden, breng dan een bezoek onze kinderboerderij Willemshoeve met de vele dieren, de natuur(speel)tuin of de belevingstuin de Bosroos waar je bloemen kunt plukken of groente kunt kopen. Deze locaties liggen allemaal op ons woonzorgpark. Kom je gezellig zaterdag 24 juni langs op ons woonzorgpark?

Hapje en drankje

Naar Café de Slimmerick

Een hapje en een drankje drinken hoort natuurlijk bij de gezelligheid van het Varend Corso. En de gezelligheid in Naaldwijk vind je bij Café de Slimmerick. Speciaal tijdens het Varend Corso is er een leuke aanbieding. Bestel twee Tuindersbier en een portie bitterballen voor € 15,00.

arrangement varend corso slimmerick naaldwijk