Dagje uit met je beste vriendin in het Westland

foto: Bezoek Westland

Met je beste vriendin op stap

Vriendinnendag in het Westland! Waar moet je zijn en wat zijn de hotspots? Met je beste vriendin op stap is altijd gezellig, maar waar ga je dit keer naartoe? Het Westland biedt allerlei leuke uitstapjes, gezellige dorpskernen en goede horeca. Wij zetten de tips voor je op een rij.

Samen shoppen

Een dagje uit met je vriendin betekent natuurlijk ook gezellig samen shoppen. Je kunt in het Westland heel leuk winkelen in Naaldwijk en in ‘s-Gravenzande. Er zijn talloze winkels en tijdens het winkelen kan je natuurlijk ook terecht bij een van de gezellige restaurants die hier te vinden zijn!

Hier kan je shoppen
foto van de eigenaren van Rumah conceptstore in het Westland

Tips om samen te doen

Samen struinen door de winkelstraten is heel gezellig, maar soms wil je ook wat anders of iets actievers doen. In het Westland kan je fietsen langs kleine groente- en fruitstalletjes langs de weg. Of misschien wil je wel een leuke workshop samen volgen of heerlijk het theater induiken. Het kan allemaal hier. Hieronder enkele tips om samen te beleven!

foto van een bloemstuk met gele en roze bloemen tijdens een demonstratie tijdens Pasen van Groei & Bloei in het Westland

Workshops & Cursussen

Op verschillende locaties in het Westland worden workshops en cursussen gegeven, bijvoorbeeld over bloemschikken of bij een tentoonstelling.

Lees meer

optreden van een groep jonge vrouwen in een rood-wit gestreepte circustent in het Westland

Theaters & Podia

Het Westland is niet alleen de trotse thuisbasis van het 'Beste kleine theater van Nederland', ook elders in het Westland zijn bijzondere podia waar je toneel, muziek, cabaret en nog veel meer kunt beleven.

Lees meer

Uitzicht vanaf een sloepje met kajuit op het water van een vaart in het Westland

Boot huren in het Westland

Met ruim 90 kilometer recreatief vaarwater heeft het Westland heel wat te bieden. Er zijn routes voor kano’s, sloepen en kajuitboten.

Lees meer

Houten stalletje langs de weg in het Westland met een zwart krijtbord waarop courgettes te koop staan met in de achtergrond glazen kassen in het Westland

Fietsen langs streekproducten

Verse producten van Westlandse tuinders gezellig langs de weg in kleine stalletjes. Laat je kleingeld achter in een kistje en kies de mooiste groenten, snijbloemen of potplanten en breng een beetje Westlandse gezondheid en liefde in huis.

Lees meer


Hou het strand schoon, ga strandjutten!

Hou het Westlandse strand schoon! Ruim je eigen afval op, maar pak ook eens een jut-tas en draag bij aan het schoonhouden van het strand waar jij graag komt. Hoe? Lees hier verder.

Lees meer

foto van een sauna met houten bankjes achter glas bij Reset Spa in het Westland

Wellness & onthaasten

Wellness en onthaasten is even je hoofd leegmaken. Wij vertellen je hoe en waar je in het Westland heerlijk kunt opladen.

Lees meer

Lekker eten

Van een lekker bakkie met een taartje tot een glaasje vino! Jullie raken ondertussen niet uitgepraat en dat doe je het liefst onder het genot van wat lekkers. Dit zijn de leukste adresjes in het Westland voor een high tea, high wine, tapasplank of diner!

Leuke eetadresjes

Hotelletje boeken

Is een dag niet voldoende om gezellig bij te kletsen en leuke dingen te doen? Boek een B&B of hotelkamer en verblijf gezellig nog wat langer.

Overnachten in het Westland

Fietsen huren of wandelen

Samen graag de natuur van het Westland ontdekken? Langs de kust is er een prachtig wandel- en fietspad dwars door de duinen. Verken het samen, plof neer op een terras op het strand en waai weer lekker verder uit!

terras van Dreams beachhouse vol met jongelui in gezellige zithoekjes in de avondzon op het strand in het Westland

Strandtenten in het Westland

Ontdek de 8 verschillende strandtenten aan het Westlandse strand om te genieten van een hapje en een drankje.

Lees meer

Blauwe damesfiets met witte spatborden en een zwart zadel op een leeg fietspad in de duinen in het Westland met een zomerse blauwe lucht in de achtergrond

Fietsen

Westland is een heerlijk gebied om fietsend te verkennen. Het landschap tussen de kassen en langs de kust is uniek en tref je nergens anders.

Lees meer

Twee vrouwen lopen naast elkaar door de duinen aan de Westlandse kust met in het midden een wandelpad en links en rechts met helmgras begroeide duinen

Wandelen langs de Westlandse kust

Wandelen en uitwaaien langs de Westlandse kust: daar is iedereen wel eens aan toe. Geniet van het uitzicht en het geluid van de golven.

Lees meer