Dagje uit met je beste vriendin in het Westland

foto: Bezoek Westland

Met je beste vriendin op stap

Vriendinnendag in het Westland! Waar moet je zijn en wat zijn de hotspots? Met je beste vriendin op stap is altijd gezellig, maar waar ga je dit keer naartoe? Het Westland biedt allerlei leuke uitstapjes, gezellige dorpskernen en goede horeca. Wij zetten de tips voor je op een rij.

Samen shoppen

Een dagje uit met je vriendin betekent natuurlijk ook gezellig samen shoppen. Je kunt in het Westland heel leuk winkelen in Naaldwijk en in ‘s-Gravenzande. Er zijn talloze winkels en tijdens het winkelen kan je natuurlijk ook terecht bij een van de gezellige restaurants die hier te vinden zijn!

Hier kan je shoppen
foto van de eigenaren van Rumah conceptstore in het Westland

Tips om samen te doen

Samen struinen door de winkelstraten is heel gezellig, maar soms wil je ook wat anders of iets actievers doen. In het Westland kan je fietsen langs kleine groente- en fruitstalletjes langs de weg. Of misschien wil je wel een leuke workshop samen volgen of heerlijk het theater induiken. Het kan allemaal hier. Hieronder enkele tips om samen te beleven!

foto van een sauna met houten bankjes achter glas bij Reset Spa in het Westland

Wellness & onthaasten

Wellness en onthaasten is even je hoofd leegmaken. Wij vertellen je hoe en waar je in het Westland heerlijk kunt opladen.

Read More

tafel met planten en attributen voor bloemschikken in een kas van Het Natuuuratelier in het Westland

Workshops & Cursussen

Op verschillende locaties in het Westland worden workshops en cursussen gegeven, bijvoorbeeld over bloemschikken of bij een tentoonstelling.

Read More

kassen kniekas westland

Een dagje kassen, lekker Westlands!

Een dagje kassen: lekker Westlands, lekker anders! Westland staat wereldwijd bekend om de kassen, de innovatieve glastuinbouw en de verse groenten, bloemen en planten die hier gemaakt worden. Wil je zelf wel eens zien en proeven wat er in de kassen groeit? In het Westland kun je een bezoekje brengen aan de kassen!

Read More

Uitzicht vanaf een sloepje met kajuit op het water van een vaart in het Westland

Bootje huren in het Westland; bootverhuur

Met ruim 90 kilometer recreatief vaarwater heeft het Westland heel wat te bieden. Er zijn routes voor kano’s, sloepen en kajuitboten.

Read More

Houten stalletje langs de weg in het Westland met een zwart krijtbord waarop courgettes te koop staan met in de achtergrond glazen kassen in het Westland

Fietsen langs streekproducten

Verse producten van Westlandse tuinders gezellig langs de weg in kleine stalletjes. Laat je kleingeld achter in een kistje en kies de mooiste groenten, snijbloemen of potplanten en breng een beetje Westlandse gezondheid en liefde in huis.

Read More

optreden van een groep jonge vrouwen in een rood-wit gestreepte circustent in het Westland

Theaters & Podia

Het Westland is niet alleen de trotse thuisbasis van het 'Beste kleine theater van Nederland', ook elders in het Westland zijn bijzondere podia waar je toneel, muziek, cabaret en nog veel meer kunt beleven.

Read More

Lekker eten

Van een lekker bakkie met een taartje tot een glaasje vino! Jullie raken ondertussen niet uitgepraat en dat doe je het liefst onder het genot van wat lekkers. Dit zijn de leukste adresjes in het Westland voor een high tea, high wine, tapasplank of diner!

Leuke eetadresjes

Hotelletje boeken

Is een dag niet voldoende om gezellig bij te kletsen en leuke dingen te doen? Boek een B&B of hotelkamer en verblijf gezellig nog wat langer.

Overnachten in het Westland

Fietsen huren of wandelen

Samen graag de natuur van het Westland ontdekken? Langs de kust is er een prachtig wandel- en fietspad dwars door de duinen. Verken het samen, plof neer op een terras op het strand en waai weer lekker verder uit!

Kassen Route Westland

Fietsen

Het Westland is een heerlijk gebied om fietsend te verkennen. Fiets door de duinen met uitzicht op zee of kies een route langs de metershoge kassen.

Read More

wandelen Westlandse kust

Wandelen langs de Westlandse kust

Wandelen en uitwaaien langs de Westlandse kust: daar is iedereen wel eens aan toe. Geniet van het uitzicht en het geluid van de golven.

Read More

zonnig houten terras van strandtent op palen the coast in het westland

Strandtenten in het Westland

Zin om lekker op of dichtbij het strand te komen genieten van een hapje en een drankje? Ontdek dan deze verschillende strandtenten aan het Westlandse strand!

Read More