Huur een sloep in het Westland

foto: De Keenenburgt

Bootje huren? Hier kun je terecht!

Op een zonnige dag varen. Huur een bootje in het Westland. Niets is lekkerder dan vanaf het water genieten van een dagje uit. Met ruim 90 kilometer recreatief vaarwater heeft het Westland heel wat te bieden. Bovendien zijn de vaarroutes uitstekend aangegeven. Er zijn verschillende routes die gemakkelijk te volgen zijn. Volg de juiste borden voor als je met de kano, sloep of kajuit gaat varen. Kijk verder voor bootverhuur in het Westland.

De waterwegen in het Westland werden vroeger gebruikt voor de handel. Zo werden producten uit de kassen vervoerd naar verschillende veilingen in het Westland. Dat was veel efficiënter dan over de wegen. De rijke geschiedenis van de waterwegen is bijzonder om te ontdekken. Tijdens een rondvaart in een rondvaartboot krijg je van de schipper gedetailleerde uitleg over hoe dit eraan toeging.

Je kan natuurlijk ook zelf het Westland ontdekken. Huur dan een elektrische sloep (e-sloep) of heel sportief: een kano! De vaarroutes zijn langs de kant uitstekend aangegeven. Stippel je route uit en laat je verrassen!

elektrische sloep te huur bij Paviljoen de Zweth in het Westland

De Zweth

Huur fietsen of elektrische sloep of kom kanovaren, waterfietsen, midgetgolfen, survivalen en meer!

Lees meer

sloepen van Eetcafe De Bonte Haas aan de kade voor het terras in Wateringen in het Westland

Eetcafé de Bonte Haas

Eetcafé aan het water. Een begrip in het Westland.

Lees meer

luxe elektrische sloepen van Floriette Experience en 1 motorsloep in het water met witte scheepsromp en blauwe kussens op een zonnige dag in Schipluiden voor een vaartocht naar het Westland

Floriëtte Experience

Floriëtte Experience verhuurt luxe sloepen, sup's en e-bikes voor het beleven van het landschap van het Westland en Midden-Delfland.

Lees meer

Rondvaarten in het Westland

Wél lekker het water op, maar geen zin om zelf te varen? Vaar dan mee met 1 van de rondvaartboten in het Westland.

Boek een rondvaart

Ervaar het Westland vanaf het water

Zó leuk is varen in Westland

Weinig mensen weten dat Westland ruim 90 kilometer aan recreatief vaargebied heeft. Vaarexpert Kees Kornaat neemt je mee op ontdekkingstocht.

Read More