van der Valk hotel delft a4 schets van hotel met bovenaanzicht

Van der Valk Delft A4 Hotel

Op de grens van Midden-Delfland en Delft is sinds begin februari 2023 het Van der Valk Hotel Delft A4 geopend! Het hotel, met 142 luxe kamers, waaronder een luxe wellness suite.

Van der Valk Delft A4 Hotel

Kenmerkend voor een Van der Valk Hotel is altijd de centrale ligging, gelegen naast de uitvalswegen en dichtbij een bruisend centrum. Ook Hotel Delft A4 ligt perfect. Zoals de naam het al aangeeft, ligt het naast de A4 en dichtbij Delft. Het hotel is uitmate geschikt voor een zakelijk bezoek. En uiteraard ook voor een gezellig weekendje weg of om er heerlijk te komen eten.

Spil voor zakelijke meeting

Vanuit het Hotel liggen alle grote steden zoals Delft, Den Haag en Rotterdam binnen handbereik. Maar wist je dat Hotel Delft aan de rand van de groene oase Midden-Delfland ligt? Hier kom je midden in de Randstad tot rust en vind je prachtige wandel- en fietsroutes, gezellige horeca en lekkere streekproducten. Ook de kust is dichtbij. In 20 minuten raak je het zand aan van de Westlandse kust.

Vergaderen op een unieke locatie

Dit gloednieuwe hotel is voorzien van prachtige vergaderruimtes op een unieke locatie. Het is gelegen in het mooie Midden-Delfland en omringd door prachtige natuurgebieden. Overnacht in een van onze comfortabele en luxe kamers en neem plaats in de meetingzaal. Het heeft een goede bereikbaarheid, in minder dan een uur sta je op Schiphol of/en binnen 15 minuten op Rotterdam-The Hague AirPort.

Vier hier jouw feest

Op zoek naar een ruimte voor een congres, bruiloft of ander evenement waar je een (feest)zaal voor wilt huren? Ontdek de verschillende meerdaagse arrangementen van Van der Valk. Er kunnen bijeenkomsten gehouden worden tot wel 500 personen. Het team van Van der Valk denkt graag met je mee.

Faciliteiten van Hotel Delft A4

 • 142 luxe hotelkamers, waaronder een luxe Wellness suite
 • Moderne fitness
 • Prachtig daktuinen om tot rust te komen
 • Een stijlvol à la carte restaurant met terras aan het water
 • Trendy hotelbar met terras
 • Live Cooking en Brunch restaurant
 • 10 multifunctionele ruimtes voor feesten, partijen, congressen, vergaderingen en events met daktuin
 • 360 gratis parkeerplaatsen en elektrische laadpalen

Openingstijden

Het hotel is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Van der Valk Delft A4 Hotel. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  oude druivenkas van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met een lange blauw-groene houten tafel en druivenstruiken die links en rechts groeien onder het glas van de kas in het Westland

  Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

  Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight is een familiebedrijf waar de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde én biologisch-dynamisch worden gekweekt. Ieder jaar, meestal in de derde week van augustus, start het oogstseizoen van de Westlandse tafeldruiven.

  Hier worden oude druivenrassen gekweekt die ‘Westlands roem’ worden genoemd.

  Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

  Arnold en Hilde Jansen zijn inmiddels de vierde generatie in de familie Jansen die dit mooie tuindersvak nog steeds uitoefenen. In 14 druivenserres worden authentieke druivenrassen gekweekt, zoals de Blauwe en Witte Frankenthaler, Muskaat van Alexandrië en Black Alicante. Allemaal oude druivenrassen die ‘Westlands Roem’ worden genoemd.

  Biologisch dynamisch

  Het echtpaar kweekt biologisch dynamisch. “Het gaat om dat fingerspitzengefühl”, vertelt Hilde. “Dit betekent dat wij onze keuzes baseren op wat wij zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.” Zij laten de natuur het ritme bepalen. Hoe meer zonneschijn, hoe sneller de druiven geoogst kunnen worden. Alle energie, nodig voor de druiventeelt, wordt verkregen door middel van zonnepanelen.

  Druivenseizoen

  In de druivenoogsttijd, vanaf half augustus tot einde oogstseizoen, kunnen bezoekers genieten van de lekkere volle smaak van Westlandse druiven. De druivenwinkel op de kwekerij is dan geopend en natuurlijk kunnen de verschillende druivensoorten geproefd en gekocht worden.

  Het besef dat deze druiven ooit booming business in de regio waren, wordt duidelijk als je de oude foto’s aan de wand ziet en het verhaal van het echtpaar hoort.

  Openingstijden

  In het druivenseizoen is de druivenwinkel elke werkdag van 11.00-17.30 uur geopend en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

  De druivenserres zijn geopend tijdens de Oogst Open Dagen in het tweede weekend van september of op afspraak.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen