Triptyque restaurant Wateringen Westland Niven Kunz

Restaurant Triptyque

Restaurant Triptyque

Maak kennis met Niven & Virginie van Bronckhorst-Kunz:

Ze zijn getrouwd en beide eigenaar van Triptyque en vormen een goed team samen. Niven is de chef van Triptyque en kreeg op zijn 24e als jongste chef zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groenten de hoofdrol, een echte groentechef dus! Virginie is de drijvende kracht achter de schermen en is de manager van Triptyque.

Triptyque

Virginie: “Met veel trots hebben wij op 1 augustus 2020 ons nieuwe restaurant, Triptyque, geopend. Samen met ons fantastische team bestaande uit Eveline, Leroy, Jean-Paul en Tom werken wij iedere dag hard om de beste kwaliteit te leveren. We staan op een prachtige plek in de top 40 op de wereldranglijst beste groente restaurants.”

Liefde voor groenten

Niven: “Bij ons allebei is er een GROTE liefde voor groenten. Groenten zijn veelzijdig, spannend en leuk om mee te koken en ook nog eens gezond! Wij hebben het geluk dat wij met ons restaurant in het centrum van de Nederlandse groenteteelt zitten, Westland. Kassen vol met prachtige groenten van Nederlandse bodem. Het is heerlijk om een groentesoort direct bij de teler te kunnen halen. Soms hebben we zelfs het geluk dat er speciaal voor ons iets wordt geteeld.”

Het is absoluut de moeite waard om eens een rondje door prachtig Westland te rijden.

“Naast uiteraard de groentes uit het Westland, werken wij graag met andere lokale producten. Denk dan bijvoorbeeld aan rivierkreeften uit Stompwijk, snoekbaars met de hengel gevangen in Nederlandse wateren, mosselen en yellowtail uit Zeeland. Indrukwekkend om te zien hoeveel mooie producten er van Nederlandse bodem komen en tegenwoordig ook veel duurzaam geteeld worden. Dat wetende is het best gek om juist veel groenten uit het buitenland te kopen terwijl er zoveel moois uit eigen land komt! Koop daarom zo veel mogelijk lokaal.”

Duurzaamheid & 80/20-concept

Als sinds het begin van de culinaire carrière van Niven staat het 80/20-concept centraal. Als de jongste chef van Nederland die een Michelinster kreeg in zijn eigen restaurant stond hij al direct voor 80% groente en 20% vlees, vis of schaal-en schelpdieren.

80/20 trekken zij ook graag breder, bijvoorbeeld 80% lokaal en 20% van verder weg, 80% duurzaam of biologisch en 20% gangbaar. 80/20 is een goede en mooie regel om duurzamer om te gaan met voedsel en een duurzamere manier van leven toe te passen. Duurzaamheid is wat zij zowel privé als in het restaurant hoog in het vaandel hebben en met veel plezier zoveel mogelijk toepassen. Zij kopen daarom graag lokaal, dat geldt voor zowel onze groenten uit het Westland als voor het vlees, de vis en schaal-en schelpdieren.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00–22:00
Donderdag: 12:00–22:00
Vrijdag: 12:00–22:00
Zaterdag: 12:00–22:00
Zondag: Gesloten

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Restaurant Triptyque. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  Vooraanzicht van de statige pand van de Hofboerderij in het Hofpark in Wateringen in het Westland

  Hofboerderij Wateringen

  De Culturele Raad/Hofboerderij is een stichting die allerlei activiteiten organiseert op het gebied van kunst en cultuur met als doel het culturele leven in de dorpskernen Wateringen en Kwintsheul te bevorderen.

  Hofboerderij Wateringen

  De Hofboerderij is een Rijksmonument en ligt centraal gelegen in het Wateringse Hofpark. Er worden hier veel exposities, filmvoorstellingen, concerten, lezingen en cursussen georganiseerd. De Hofboerderij is goed toegankelijk voor mindervaliden, beschikt daarnaast over e-bike oplaadpunten en een ruime parkeergelegenheid.

  De maandelijks wisselende exposities zijn elk weekend te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 en 16.30 uur. De exposities zijn vrij te bezoeken, de koffie en thee staan klaar!

  De Hofboerderij is toegankelijk voor rolstoelen (m.u.v. de Opkamer, de Kaaskelder en de Korenzolder) en beschikt over een invalidentoilet.

  Openingstijden

  Geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 – 16.30 uur. Bekijk de activiteiten op de website. Gesloten in augustus.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Hofboerderij Wateringen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   Voorzijde van een wit-grijze Sunlight Active camper van Holland Campers uit het Westland

   Holland Campers

   Holland Campers is een camperverhuurbedrijf gevestigd in Wateringen. Het beste adres in Zuid Holland om in een nieuwe camper een mooie reis te maken.

   Holland Campers

   In de zomer van 2018 hakte Wilfred een knoop door om zijn eigen camperverhuurbedrijf te starten. Met veel enthousiasme bedacht hij een plan en vanaf 1 januari 2019 is het zover. Wilfred: “Je droom achterna reizen is toch supergaaf! In een camper kun wakker worden op de mooiste plekken van de wereld, staat het weer je even niet aan dan ben je zonder inpakken in een paar uur 200 km verder waar wel de zon schijnt.”

   Camper huren

   Een camper staat synoniem voor vrijheid en dat wil Wilfred in alles tot uiting laten komen. Holland Campers kent daarom géén vaste wisseldagen. Je kunt elke dag van de week vertrekken of thuiskomen. Daarnaast zit je niet vast aan bepaalde tijden, om 8:00 uur of 18:00 uur vertrekken is bij hem héél normaal.

   Holland Campers in Wateringen is het beste adres in Zuid Holland om een nieuwe camper te huren. De campers zijn allemaal met een automaat uitgevoerd, compleet ingericht en uitrust met de grootste mogelijke luifels, fietsendrager, TV, complete inventaris en 2 x Airco.

   Prijs

   Vanaf €88,- per dag (3 personen).

   Wilfred: “Wij helpen graag een camper uitzoeken die past bij u en uw reis. Alleen nog maar beslissen waar de reis naartoe gaat….”

   Openingstijden

   Je kunt elke dag en elk uur vertrekken of terugkomen.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Holland Campers. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    klimmers hangen in de touwen van het hoogteparcours van 2SUR5 in het Westland

    2SUR5

    Beleef, ontdek, verander. Drie niveaus met één identiteit en een groot aanbod van programma’s.

    2SUR5 teamuitjes, kinderfeestjes en meer!

    2SUR5 biedt op drie niveau’s (beleef, ontdek en verander) verschillende programma’s aan. Beleef is het plezier maken met elkaar. Dit kan met een super tof programma op en rondom het Hoogte Parcours Westland, in onze unieke Survival-kas of op locatie.

    Verschillende programma’s

    Ontdek zijn wat intensievere programma’s. Hierbij is het doel plezier maken één van de verschillende doelen. Vaak gaat het om intensief kennismaken, samenwerkingsbevordering of in interventie. Verander zijn programma die zeer intensief zijn. Deze programma’s worden speciaal voor een individu of groep op maat gemaakt zodat er een perfecte aansluiting is tussen het te behalen doel en de activiteiten.

    De jongens van 2SUR5 werken vanuit de passie om iets te betekenen voor een ander. Vanuit dit vertrekpunt willen zij mensen op een oprechte manier meenemen in ons enthousiasme en energie.

    Kies je eigen uitdaging, stel doelen, maak afspraken met jezelf en je omgeving, en start het avontuur!

    Openingstijden

    Zeven dagen per week in maart t/m oktober en maandag t/m zaterdag in november t/m februari.

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar 2SUR5. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     bakken met ambachtelijk gemaakt ijs van IJssalon Vanilla in het Westland

     IJssalon Vanilla

     IJssalon Vanilla ligt in het centrum van Wateringen. Ron en Inge maken hier hun ambachtelijke ijs, veelal van verse ingrediënten uit het Westland. Heerlijk!

     IJssalon Vanilla

     IJssalon Vanilla ligt in het centrum van Wateringen en de eigenaren Ron en Inge zijn dol op (het maken van) ijs! Ze maken daarom ook dagelijks ambachtelijk ijs met verse ingrediënten uit het Westland. Elke dag is het weer een verrassing welke ijssoorten je kunt proeven, zoals Ron vertelt: “Wij variëren dagelijks met onze ijssmaken.”

     Dieetwensen

     suiker-, gluten- of lactosevrij, geen probleem

     Bij ijssalon Vanilla maken en verkopen ze ook suikervrij, glutenvrije en lactosevrije ijssoorten, zodat iedereen hun ijsjes kan proeven.

     Kinderfeestjes en ijsworkshops

     Hoera! Vier je kinderfeestje bij ijssalon Vanilla met maak samen met je vrienden je je eigen ijslolly`s of ijsdesserts. Voor de wat oudere ijsliefhebber zjn er ijsworkshops voor het maken van verschillende ijscreaties.

     IJstaarten

     Iets te vieren? Kies dan voor een van de lekkere ambachtelijke ijstaarten.

     Openingstijden

     Vanaf medio maart elke dag van 12.00 tot 20.00 uur
     In april elke dag van 12.00 tot 21.00 uur

     In het hoogseizoen van mei t/m augustus van 12.00 tot 21.00 uur
     In september elke dag van 12.00 tot 19.30 uur
     In oktober elke dag van 12.00 tot 17.30 uur

     Vanaf november t/m 13 december gesloten.

     Van 17 t/m 24 december van 12.00 tot 17.00 uur.

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar IJssalon Vanilla. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      grasveld met 5 felgekleurde houten trekkershutten bij Minicamoing Zwetzone in het Westland

      Minicamping Zwetzone

      Gelegen op een uniek stukje in gemeente Westland ligt Minicamping Zwetzone. Eenvoudig kun je op de fiets het Westland verkennen met al z’n veelzijdigheid. Het is tevens een uitstekend startpunt voor fietstochten naar de grote steden Den Haag, Delft en Rotterdam.

      Minicamping Zwetzone

      Deze kleine camping ligt aan doorgaand  recreatievaarwater. Waar je als campinggast een motorbootje kunt huren, heerlijk zwemmen  in de vaart of genieten van alles wat voorbij komt. Verschillende netwerken maken recreëren in de regio erg aantrekkelijk. Zo kun je gebruik maken van fiets- en wandelknooppunten, maar er zijn ook knooppunten beschikbaar voor skaters en waterrecreatie.

      In het eerste weekend van  juli is Minicamping Zwetzone bovendien de ideale plek om je luie stoel te verplaatsen naar de waterkant en te genieten van  het Varend Corso.

      “Kortom voor jong en oud is er genoeg te doen, te zien en te beleven. Je bent van harte welkom.”

      De camping

      De camping heeft enkele kampeerplaatsen  beschikbaar, geopend van april tot half oktober. De verharde camperplaatsen zijn alle seizoenen beschikbaar, evenals de trekkershutten. Uiteraard zijn alle kampeerfaciliteiten aanwezig.

      Beschikbaarheid

      Check de beschikbaarheid eenvoudig op de website . Tevens kun je via een speciale camping app vanaf je kampeerplek,  ideeën opdoen wat te doen  in de regio.

      Openingstijden

      De minicamping is het hele jaar geopend, met uitzondering van 2 weken in het najaar.

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Minicamping Zwetzone. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       uitzicht over het water op het pand en terras van eetcafé de Bonte Haas met bootjes voor de deur in het Westland

       Eetcafé de Bonte Haas

       Eetcafé de Bonte haas in Wateringen heeft unieke locatie aan het water. Bij vele Westlanders staat de Bonte Haas bekend als gastvrij, gezellig en veel voor weinig. Goed voor een lunch, diner of borrel!

       Eetcafé de Bonte Haas

       Bij eetcafé de Bonte Haas, gelegen aan de rand van het Westland, kun je lekker eten en drinken in een gastvrije en kindvriendelijke omgeving. Na een mooie fietstocht door de Zwetzone kun je lekker in de loungehoek op het terras aan het water genieten van een kopje koffie met iets lekkers. Het eetcafé biedt zowel binnen als de ruimte voor een complete brunch, lunch, diner of een borrel.

       Zus van de Haas

       Sinds 2013 heeft het eetcafé er een zusje bij, namelijk Zus van de Haas, voornamelijk voor grote groepen vanaf 40 tot ongeveer 80 personen. Ze verzorgen hier ook barbecues en buffetten tot maximaal 120 personen. Voor uw bedrijfsfeest of verjaardag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Bonte Haas.

        

       De Bonte Haas is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet.

       Openingstijden

       Het eetcafé is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. En zondag van 10.00 uur tot 22.00 uur. Maandag & dinsdag gesloten.

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar Eetcafé de Bonte Haas. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        omgebouwde boerenschuur tot groepsaccommodatie bij boerderij dichtbij in het westland

        Boerderij Dichtbij

        Boerderij Dichtbij is de perfecte groepsaccommodatie voor een sportief trainingsweekend, teambuilding of een paar dagen weg met je vereniging. Bart en Kim van Boerderij Dichtbij hebben hun accommodatie speciaal op actieve groepen ingericht.

        Boerderij Dichtbij

        Boerderij Dichtbij is een accommodatie die speciaal gericht is op actieve groepen. Tegenwoordig kan je er ook met je gezin een accommodatie huren voor een weekend weg of vakantie. Ruimte genoeg voor een veilig verblijf.

        Boerderij Dichtbij is de perfecte groepsaccommodatie

        Sportievelingen kunnen bij Boerderij Dichtbij gebruik maken van het buitensportterrein. De boerderij beschikt over een kunstgrasveld van 1300m2 waarop je kunt tennissen, voetballen en hockeyen.

        Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk en huiselijk ingerichte accommodaties. De accommodaties bieden verblijf voor 9 tot 74 personen en kunnen zowel los als gecombineerd afgehuurd worden. Dankzij de vele faciliteiten die Boerderij Dichtbij te bieden heeft, is er voor ieder wat wils. Houd je van een sportieve uitdaging? Maak dan gebruik van onze uitgebreide buiten- en binnensportfaciliteiten. Ben je aan wat ontspanning toe? Ga dan heerlijk relaxen in de sauna’s, stoomcabine of bubbelbad. En ook de kinderen zullen wel even zoet zijn met de boerderijdieren en de reuze trampoline.

        De omgeving: een perfecte uitvalsbasis

        Of je nu van de natuur houdt of juist liever het stadse en actieve leven opzoekt, bij Boerderij Dichtbij is alles dichtbij. De boerderij zelf is gelegen aan een van de populairste vaarroutes van de omgeving: De Zweth, en bevindt zich aan de rand van de polders van Midden Delfland. De boerderij is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de natuur.

        De stadse drukte en gezelligheid vind je ook op een steenworp afstand. Met de auto ben je in 12 minuten in het centrum van Delft, in 17 minuten in het centrum van Den Haag en in 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

        Voor een heerlijke strandwandeling of een frisse duik in de zee, ben je ook bij Boerderij Dichtbij aan het juiste adres. Met de auto ben je in 15 minuten op het strand van Kijkduin of Monster en in 20 minuten op het strand van Scheveningen of Hoek van Holland.

        De vele activiteiten

        Op Boerderij Dichtbij hoef je je nooit te vervelen. Tijdens het verblijf kan je gebruikmaken van zeer veel activiteiten op ons buitenterrein of in de sporthal. Zoals kano varen, tennis, Jeu des Boules, boogschieten, schuit varen of boerengolf. Dit was nog lang niet alles. Kijk op de website voor meer activiteiten.

        Boerderij Dichtbij is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een invalidentoilet en -douches.

        Openingstijden

        Wil je langskomen om de boerderij te bekijken? Bel of mail dan eerst even voor een afspraak bij voorkeur op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je ze altijd even mailen of een WhatsApp sturen.

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar Boerderij Dichtbij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen