Heerlijk genieten van strand & duinen

foto: Danny Taheij

5 Tips om te genieten van het strand

Het Westlandse strand is onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen. Een natuurgebied voor echte duin- en strandliefhebbers! Het Westland kent 8 kilometer strand, van Slag Vlugtenburg tot en met de Zandmotor.

De kust van het Westland biedt rust en ruimte om heerlijk te wandelen, uit te waaien, een ouderwets gezellige dagje strand met het gezin onder het genot van heerlijke hapjes en drankje in 1 van de leuke strandtenten. Je kunt er ook, met je vriendenclub, collega’s of familie, volop je energie kwijt in één van de vele actieve strandactiviteiten. Wij hebben 5 tips voor je!

Het Westlandse strand biedt ontspanning en plezier

zonnig houten terras van strandtent op palen the coast in het westland

Strandtenten in het Westland

Zin om lekker op of dichtbij het strand te komen genieten van een hapje en een drankje? Ontdek dan deze verschillende strandtenten aan het Westlandse strand!

Lees meer

wandelen Westlandse kust

Wandelen langs de Westlandse kust

Wandelen en uitwaaien langs de Westlandse kust: daar is iedereen wel eens aan toe. Geniet van het uitzicht en het geluid van de golven.

Lees meer

Groep mensen staat op het strand in het Westland met grote powerkites tijdens een cursus powerkiten van Wato Events

Groepsuitjes aan de Westlandse kust

Te gekke groepsuitjes en teambuilding uitjes aan de  Westlandse kust: o.a. blokarten, wingboarden, powerkiten, raften, lacrosse, bubble soccer.

Lees meer

kar met kitesurfspullen op de Zandmotor in het Westland op een zonnige zomerse dag met in de achtergrond kites die aan het varen zijn

Kitesurfen

Het Westland staat bekend als 1 van de Europese hotspots voor kitesurfers. De Zandmotor is ‘the place to be’.

Lees meer

vos in de duinen van het Westland onderdeel van het Nationaal Park Hollandse Duinen

Spot deze 8 dieren langs de Westlandse kust

Langs de Westlandse kust, in Nationaal Park Hollandse Duinen, worden het hele jaar door verschillende dieren in de duinen gespot. Lees in deze blogpost waar en wanneer je welke dieren tegen kunt komen!

Lees meer

foto van zandduinen in het Westland begroeid met groen helmgras en in de achtergrond de zee met wolken en een rode gloed van de zon

Nationaal Park Hollandse Duinen

De duinen in het Westland liggen in een van de Mooiste natuurgebieden van Nederland, namelijk Nationaal Park Hollandse Duinen. Een natuurgebied voor echte duin- en strandliefhebbers!

Read More