Westcapeland escape room westland kratje met groenten

Westcapeland - Escape room

Perfect voor vrienden of gezinnen. Ontsnap binnen één uur door slim samen te werken en puzzels op te lossen. Westcapeland vind je in het centrum van Naaldwijk en is te combineren met een van de borrelarrangementen bij Café de Slimmerick.

Escaperoom ‘Tuinderslaan 14’

Een regenachtige dag of gewoon op zoek naar een leuke activiteit in de middag of avond? Een escape room is de perfecte activiteit om even in een andere wereld te duiken en je hersenen aan het werk te zetten. ‘Tuinderslaan 14’ brengt je in de wonderlijke wereld van de Westlandse kweker Piet.

Lukt het jou te ontsnappen?

Hoever ga jij om je teelt te beschermen en te verbeteren? Bewandel je de begaande wegen of kies je het pad van geheimen en zoek je de grenzen op? De Westlandse Tuinder Piet is altijd bezig om te innoveren, niet wetend wat hem allemaal te wachten stond.. Vind jij uit waar hij allemaal mee bezig is?

Westcapeland biedt je een unieke escape ervaring bij onze eerste kamer ‘Tuinderslaan 14’. Ga op excursie bij Tuinder Piet en laat je verwonderen door zijn geheimen en eigenaardigheden. Durf jij het avontuur aan en laat jij je vrijwillig opsluiten? Verzamel dan je beste vrienden, stoere familieleden of leer je collega’s beter kennen bij Westcapeland – Tuinderslaan 14.

Arrangementen

Je kunt met een groep van 2-6 personen de kamer spelen. Voor of na het spelen zin in een borrel? Dat kan zeker. Boek een borrelarrangement bij je escape room. Deze arrangementen vinden allemaal plaats bij Café de Slimmerick op zo’n 2 minuten lopen van Westcapeland.

Let op! De escape room is tijdelijk gesloten wegens verhuizing.

Openingstijden

Ma t/m Wo gesloten
Do van 18:00 t/m 22:00
Vr & Za 13:30 t/m 22:00
Zo 13:30 t/m 21:00

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Westcapeland – Escape room. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  hotel restaurant naaldwijk naeldwyk westland overnachten terras buiten

  Hotel Inn Naeldwyk

  Katja van Steensel en Jonathan Rietveld zijn trotse eigenaren van het hotel-restaurant in het hartje van Naaldwijk op het Wilhelminaplein, hét horecaplein van Naaldwijk.

  Overnachten in het centrum van Naaldwijk

  Het hotel heeft vier sfeervolle kamers, waarvan één ruime suite op de tweede etage met uitzicht op het Wilhelminaplein. De overige drie kamers bevinden zich op de eerste en tweede etage met uitzicht op de historische huisjes van Naaldwijk of waar je geniet van de ochtendzon op je balkon.

  Een sfeervol hotel op een historische locatie

  Het restaurant bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Het is een intiem restaurant met uitzicht op het Wilhelminaplein. Achterin het pand kun je plaatsnemen in een binnentuin, een mooie, door glas overdekte, gezellige plek. Hier kun je een lekker drankje en hapje nuttigen of onder het genot van een kop koffie de krant lezen.

  Openingstijden

  Het hotel is de gehele week geopend. Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten en van woensdag t/m zondag geopend van 14:00 – 22:00 uur.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Hotel Inn Naeldwyk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   BoereGoed Naaldwijk streekproducten westland farmshop

   BoereGoed

   Stichting BoereGoed heeft ten doel: het bevorderen van lokale, korte voedselketens als basis voor het bieden van werkervaringsplaatsen, gelegenheid tot ontmoeten en voor het stimuleren van duurzame samenwerking in deze ketens.

   BoereGoed, Goed voor Mensen!

   FarmShop

   BoereGoed koppelt lokale telers aan de lokale markt. Zo zijn er in de omgeving 4 locaties waar een BoereGoed FarmShop is. De FarmShops van BoereGoed worden een aantal keer per week voorzien van vers geteelde producten, welke voor een groot deel uit de BoereGoed kas afkomstig zijn. Telers die zijn aangesloten bij BoereGoed nemen het andere deel voor hun rekening. Zo zijn de producten van BoereGoed lokaal geteeld en/of biologisch.

   Onze FarmShops zijn door de hele regio te vinden. Er zijn er al een heleboel, dus is er altijd een FarmShop bij jou in de buurt. Je kunt hier gezonde en verantwoorde streekproducten voor een eerlijke prijs kopen.

   Doelstelling

   Bij BoereGoed werken mensen samen aan de teelt en verkoop van gezonde voeding en vooral om elkaar te helpen in werk en samenleving. BoereGoed biedt een plaats voor iedereen. Mensen helpen elkaar, leren van elkaar, mogen zich zelf zijn.

   De stichting ondersteunt deelnemers in lokale, korte ketens door het samen ontwikkelen en overdragen van kennis, kunde en ervaring en het ontwikkelen van innovatieve ketenmodellen met een gelijkwaardige, eerlijke waardeverdeling tussen partijen.

   Voorts wil de stichting de meerwaarde uitdragen van gezonde en duurzame voeding en van kansen voor zoveel mogelijk mensen op een zinvolle deelname in arbeid en samenleving, alsook participatie van burgers en consumenten bij de stichting stimuleren.

   Openingstijden

   De FarmShops van BoereGoed hebben hier hun eigen openingstijden. De openingstijden van de locatie Farmshop BoereGoed BuurtKas in Naaldwijk is als volgt: woensdag van 13:00-17:00 uur, donderdag en vrijdag van 10:00-17:00 uur en zaterdag 9:00-15:00 uur.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar BoereGoed. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    aloë vera plant kas kweker westland

    Aloë Vera kwekerij Dr. Green

    Dé Aloë vera kwekerij van Europa is Dr. Green. Dit is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huid- en haarverzorging. Het is mogelijk om de kwekerij te bezoeken en een excursie te volgen.

    Excursies bij Dr. Green

    De excursies zijn een unieke mogelijkheid om de Aloë vera kwekerij te bezoeken. Ze geven excursies voor volwassenen, kinderen en op maat.

    “We zijn gestart met deze excursies omdat we merkten dat heel veel mensen nog nooit in een kas zijn geweest en alle bijzondere eigenschappen van de Aloë vera plant nog niet kennen. Wij laten dit graag zien!”

    Excursie vanaf 12 jaar

    De medewerkers kunnen je alles vertellen over het gebruik van deze oerplant op het gebied van huid- en haarverzorging. Tijdens de excursie krijg je uitleg over het gebruik van de gel uit de bladeren van de Aloë vera en kun je dit zelf ervaren.

    De excursie duurt ongeveer 1,5 uur. Na de excursie kun je ook producten uit de webshop van Dr. Green kopen. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt per excursie. Een QR code is niet nodig.

    Kinderexcursie vanaf 4 jaar

    Tijdens een interactieve workshop maken kinderen kennis met de natuur en de tuinbouw in de Aloë vera kwekerij. Ze beginnen met een rondleiding door de kas met duizenden Aloë vera planten. Er wordt vertelt hoe een plant groeit en waarom de Aloë vera zo bijzonder is. Natuurlijk mag jij zelf ook de kas in en mag je alle vragen stellen die je wilt. Ook kun je een toffe selfie of foto maken tussen de Aloë’s.

    Daarna gaan ze aan de slag om zelf slijm te maken vanuit de Aloë vera planten! Deze workshop is gericht op de kinderen en de begeleiders kunnen hierbij helpen en mogen best een beetje meedoen. Tijdens de workshop staat er een gezonde snack klaar met iets te drinken. Natuurlijk mag de slijm mee naar huis samen met een plantje. Ook de begeleiders ontvangen een mooie Aloë vera plant.

    Vooraf een entreebewijs aanschaffen is noodzakelijk.

    Openingstijden

    Dr. Green is alleen te bezoeken tijdens excursies en workshops.
    Bekijk de website voor de mogelijkheden.

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar Aloë Vera kwekerij Dr. Green. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     teamuitje groep mensen op het strand tijdens teambuilding Bezoek Westland van Brink Outdoor

     Brink Outdoor

     Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van buitensportactiviteiten voor jouw bedrijfs-, team-, vrijgezellen-, klassen- en familieuitje. We verzorgen heel veel spellen van kruisboogschieten, vlotbouwen, bijlwerpen tot aan Expeditie Robinson activiteiten.

     Leuke outdoor activiteiten voor iedereen!

     Het aanbieden van de activiteiten doen wij zowel recreatief als doelgericht. Bij ons ben je welkom met ieder doel. De doelen kunnen variëren van plezier, leiderschapskwaliteiten, groepscohesie, succes ervaring, educatie en ga zo maar verder. Kortgezegd, ieder doel is welkom en wij gaan er actief mee aan de slag!

     Wat is jouw doel?

     Actieve uitjes hoeven niet alleen leuk te zijn, maar leveren ook een grote meerwaarde. Wij willen een meerwaarde leveren door vooraf met de klant een doel te bespreken waaraan we samen gaan werken. Een doel kan plezier maken zijn maar ook het werken aan leiderschapskwaliteiten binnen de groep.

     Op elke locatie

     Wij voeren al onze activiteiten op locatie uit. Dit betekent dat wij onze materialen en enthousiaste instructeurs meebrengen naar iedere gewenste locatie. Van het strand van ‘s-Gravenzande tot de feestweek van De Lier of misschien zelfs in jouw achtertuin.

     Openingstijden

     Brink Outdoor is het hele jaar open voor reserveringen.
     Bekijk de website voor de mogelijkheden.

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar Brink Outdoor. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      optreden van een vrouwelijke straatartiest met witte pruik en een kijkkast tijdens cultuurfestival Podium Westland in het Westland

      Podium Westland

      Het festival voor iedereen die een duik wil nemen in wat Westland op cultureel gebied te bieden heeft.

      Podium Westland

       Het centrum van Naaldwijk wordt elk jaar op een zaterdag in september omgetoverd tot één groot kunst- en cultuurparadijs. Met optredens, voorstellingen, exposities en workshops kan iedereen genieten van al het mooist wat het culturele veld van Westland te bieden heeft.

      Kunst en cultuur voor jong en oud

      Podium Westland is hét festival voor kunstliefhebbers, kunstbeoefenaars en iedereen die een duik wil nemen in wat Westland op cultureel gebied te bieden heeft. De workshops en optredens zijn gratis en staan open voor iedereen.

      Podium Westland is een activiteit van Westland Cultuurweb.

      Openingstijden

      Kijk voor data en tijden op de Facebook pagina van Podium Westland.

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Podium Westland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       Doos gevuld met eten en folders

       LekkerUniek

       LekkerUniek en Support Your Locals Westland, delicatessen met een verhaal

       LekkerUniek is een platform voor delicatessen met een verhaal. In tijden van Corona was ‘het verhaal’ vaak anders dan normaal. Ze ondersteunen de winkeliers, horeca en verenigingen om in deze tijd te blijven voortbestaan met allerlei acties, gecentreerd vanuit ons verzorgingsgebied Westland.

       In de coronajaren hebben ze de volgende acties gedaan:

       • Verzorgen van ruim 7000 ‘LekkerUniek’ corona pakketten voor diverse organisaties waaronder lokale MKB bedrijven, netwerkclubs, overheden en scholen. Pakketten zijn samengesteld met producten van lokale ondernemers.
       • Het opzetten van een Youtube kanaal voor horecagelegenheden ter promotie van hun café of restaurant
       • Het verzorgen van SYLW (SupportYourLocalWestland) Wandeltochten voor de lokale horeca en winkeliers. Meer dan 1500 wandelaars hebben deelgenomen aan 12 wandeltochten in Westland, allemaal coronaproof
       • Organiseren van een Online Pubquiz voor het goede doel in combinatie met een SYLW Pakket voor 450 deelnemers
       • Organiseren van een online faillissement uitverkoop voor een delicatesse winkel met de opbrengst voor het goede doel
       • De oprichting en uitrol van het Terras Paspoort. Fietsen en genieten in Westland, langs 10 terrassen! De hele zomer lang! Nu in de verkoop tot 1 september aanstaande.

       Veel plezier!

       Openingstijden

       Geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. LekkerUniek organiseert ook leuke ‘Support Your Locals’ wandeltochten. Kijk op de website voor nieuwe data.

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar LekkerUniek. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        KunstHalte6

        KunstHalte 6 is het veelzijdige podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland.

        KunstHalte 6

        We promoten en verkopen hedendaagse beeldende kunst door het organiseren van steeds wisselende exposities en evenementen. Het is onze missie een zo groot en breed mogelijk publiek in Westland en omgeving in contact te brengen met hedendaagse beeldende kunst en te laten genieten van kunstzinnige expressie.

        Onze moderne, eigentijdse galerie in het centrum van Naaldwijk biedt 75 m² multifunctionele expositieruimte (presentatiemiddelen zoals een PC, beamer, licht en geluid zijn aanwezig). Tevens beschikt KunstHalte 6 over een keuken en sanitaire voorzieningen. KunstHalte 6 is goed bereikbaar per auto (er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in de buurt) en openbaar vervoer.

        KunstHalte 6 maakt deel uit van Stichting Beeldende Kunst Westland. Wij pionieren, maken onverwachte verbindingen en verrassende combinaties. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers, afkomstig uit of met sterk gevoel voor de kunstsector: gastheren en gastvrouwen, de tentoonstellingscommissie en het bestuur.

        In de agenda van Bezoek Westland kan je zien welke exposities er nu zijn. Toegang is gratis.

        Openingstijden

        Zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur
        Zondag van 13:30 tot 16:30 uur

        Bezoek op afspraak is ook mogelijk.

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar KunstHalte6. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


         houten bord bij de entree van Buijtenplaets de Vlietwoning in het Westland

         Buijtenplaets De Vlietwoning

         De historische boerderij De Vlietwoning is de oudste boerderij van het Westland. Al in de 12e eeuw na Christus wordt gesproken over deze ontginningsboerderij. Daarna hebben veel families er gewoond. Sinds 2006 is het een Rijksmonument.

         Buijtenplaets de Vlietwoning

         De boerderij ligt op Buijtenplaets de Vlietwoning in een moderne omgeving. De boerderij en Buijtenplaets de Vlietwoning liggen tussen de Westlandse kassen en pal naast de ruggengraat van de regionale elektriciteitsvoorziening (het hoogspanningsnet TenneT Westerlee).

         Restauratie

         De restauratie van de Boerderij de Vlietwoning is al een jaren lopend project waarbij met zorg, inzet en vakbekwaamheid door betrokkenen aan het project is gewerkt.

         Een nieuwe toekomst

         Boerderij de Vlietwoning is eigendom van een stichting. Deze stichting zet zich in voor een nieuwe toekomst voor de boerderij én het bewaren van het erfgoed van de boerderij.

         In Boerderij de Vlietwoning is een invalidentoilet en mensen met een rolstoel kunnen in enkele delen van de boerderij naar binnen.

         Vereniging Buijtenplaets de Vlietwoning

         Een nieuw opgerichte vereniging zet zich in voor het behoud van Boerderij de Vlietwoning als Rijksmonument. De vereniging draagt zorg voor de exploitatie door onder meer het verhuur en het organiseren van culturele evenementen. Vereniging Buijtenplaets de Vlietwoning zorgt ervoor dat bekende en onbekende artiesten door middel van muziek, spel en animatie de Buijtenplaets tot een levendige plek maakt.

         Activiteiten

         Vereniging Buijtenplaets de Vlietwoning organiseert activiteiten in en rond de boerderij.
         Voorbeelden daarvan zijn:
         • Matinee op zondagmiddag
         • De Dorsvloer Curiosa
         • Culturele activiteiten
         • Beurzen en markten
         • Demonstraties

         Hapje en drankje

         Op Buijtenplaets de Vlietwoning staat de Hooimeid food & drinks, garant voor een lekker hapje en drankje.

         Lid worden

         Je kunt lid worden van vereniging Buijtenplaets de Vlietwoning. Informatie hierover vind je op de website.

         Openingstijden

         Woensdag van 14 tot 16 uur en zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur. Of tijdens evenementen.

         Het is mogelijk om buiten openingstijden de boerderij te bezichtigen. Scholen en bedrijven zijn daarvoor meer dan welkom. Enthousiaste vrijwilligers geven een interessante rondleiding, vertellen over de geschiedenis en bouwstijl van deze bijzondere plaats en over de families die er eens woonden.

         Verstuur een e-mail

         Verstuur een mail naar Buijtenplaets De Vlietwoning. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

          Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


          wit plastc bakje met een frietje met ketchup en uitjes tijdens een rondvaart door het Westland

          Rondvaartbedrijf De Gantel

          In onze escaperooms staat een calamiteit centraal. Van het ontsnappen van gevaarlijke stoffen tot explosies. Op deze manier kan je gezinsuitjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, teambuilding of communicatietraining direct in de praktijk brengen! We hebben twee escaperooms: De Ramp en De Kwekerij.

          AC Escape

          AC Opleidingen is een opleidingscentrum met veiligheidsopleidingen voor bedrijven en particulieren. Sinds oktober 2020 hebben ze twee escaperooms ontwikkeld die passen binnen dit concept. Deze escaperooms gaan ze gebruiken in de opleidingen, maar gaan zijn ook te boeken als uitje.

          De Ramp

          In Naaldwijk heeft er een explosie plaatsgevonden. Veel panden in de omgeving zijn beschadigd en er zijn veel slachtoffers te betreuren. De hulpdiensten zijn in grote getalen aanwezig. Het laboratorium in Naaldwijk is ook beschadigd en de situatie aldaar is kritisch. In het laboratorium ligt een vaccin voor een ziekte en dit vaccin moet veilig gesteld worden. Het is dus van groot belang dat binnen afzienbare tijd de situatie in het lab onder controle komt en het vaccin aan de koerier wordt meegegeven.

          Er wordt een beroep gedaan op jou als burger om naar het lab te gaan en het vaccin binnen een uur aan de koerier mee te geven!

          De Kwekerij

          Het begint allemaal met een buurjongen die tijdens een potje voetbal zijn bal per ongeluk over de schutting bij meneer Zwinkels schopt. De jongen roept en klopt op de deur van meneer Zwinkels, maar hij krijgt geen reactie. De jongen denkt dat er iets ergs is gebeurd met meneer Zwinkels en vraagt jullie om hulp. Aan jullie de taak om te kijken hoe het met meneer Zwinkels gaat en om de bal terug te halen…

          Je gaat naar binnen en komt in de tuin van meneer Zwinkels terecht. Al snel kom je erachter dat meneer Zwinkels niet is wie hij lijkt… kom jij weer zo snel mogelijk naar buiten?

          Escaperoom reserveren

          Beide escaperooms zijn het leukst van 4 – 6 personen vanaf 12 jaar. Na overleg zijn kleinere groepen of jongere deelnemers ook denkbaar.
          Reserveren via 0174-643215. Eventueel ook op zondag open.

          Binnenkort kan je deze spannende Escaperoom boeken. Meer informatie volgt!

          Openingstijden

          Rondvaartbedrijf De Gantel verzorgt op verschillende data rondvaarten. Bekijk de website voor de mogelijkheden.
          Op zondag vaart De Gantel niet.

          Verstuur een e-mail

          Verstuur een mail naar Rondvaartbedrijf De Gantel. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

           Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen