Interieur strandtent makani beach westland

Makani Beach

Makani Beach

Bij Makani Beach ben je welkom voor een lekker ontbijt, een goede lunch of een heerlijk diner. Ze hebben een mooi assortiment wijnen, speciaalbieren en cocktails om te genieten van een heerlijk diner of een borrel op het strand.

Niks mooiers dan genieten van een mooie zonsondergang met een lekker drankje in de hand.

Makani Beach is de perfecte locatie om je verjaardag of bruiloft te vieren. Ook zakelijke evenementen worden een unieke beleving op het strand. Zeker in combinatie met een workshop bij Dreams Events.

Ter Heijde

Makani Beach is te vinden op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, rechtsaf, naast Dreams Surfschool. Ter Heijde ligt in Het Westland, halverwege tussen het strand van Hoek van Holland en Scheveningen in. Ter Heijde is een rustig onontdekt vissersdorpje waar je nog gratis parkeert en je de ruimte hebt op het strand. En dat in de Randstad.

Rolstoelvriendelijk

Makani Beach is ook per rolstoel of met kinderwagen te bereiken. Vanaf de trap ligt er een betonpad over het zand heen naar onze entree. De entree kan rolstoelvriendelijk gemaakt worden door het toevoegen van een lat. Zij doen dit graag voor je.
De trap kun je ontwijken door via het fietspad bovenlangs naar de strandopgang te lopen.

Handig om te weten

 • In de dames WC is er een verschoningsplek voor baby’s.
 • Er staan altijd bakjes water voor de hondjes klaar.
 • We hebben een leuk speeltoestel buiten het paviljoen en binnen een complete speelhoek.

Openingstijden

Met goed weer zijn we elke dag open vanaf 10 uur. Twijfel je of we open zijn? Bel ons gerust!

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Makani Beach. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  entree van strandtent Bugaloe Beach met houten poort met de naam van Bugaloe Beach in roze letters en een grote roze Balinese parasol in het Westland

  Bugaloe Beach

  Bugaloe Beach is een hippe, trendy en gezellige strandtent in Ter Heijde.

  Bugaloe Beach

  Steak at the beach

  De internationale keuken zet tal van gerechten op de kaart, maar echt bekend is Bugaloe Beach om zijn heerlijke biefstuk. Deze is met zorg uitgekozen op basis van kwaliteit, niet de prijs.

  Bieren en wijnen

  Bugaloe schenkt de lekkerste en tofste speciaalbieren vanuit heel de wereld en de wijnen zijn met veel zorg uitgekozen en op de gerechten afgestemd.

  Groepen en partijen

  Bij Bugaloe Beach kunt u ook terecht voor een vergadering, bruiloft of receptie. Ze helpen u graag met het organiseren en plannen van uw evenement.

  Bugaloe Beach is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een invalidentoilet.

  Openingstijden

  In het zomerseizoen dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Bugaloe Beach. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   luchtfoto van strandtent Moments Beach op het strand in het Westland

   Moments Beach

   Moments beach is een unieke locatie voor een feest, lunch of diner aan zee. Wees welkom in de prachtige strandtent van Roy en Danielle!

   Moments Beach

   Sinds 2013 runnen Roy en Danielle strandpaviljoen Moments Beach, met de ambitie om gezelligheid, kwaliteit en een knusse sfeer te combineren. Deze succesformule heeft al voor 9 fantastische jaren gezorgd en daar zijn ze best trost op. Ze zijn beide zeer gedreven om het hun gasten aan niets te laten ontbreken. Dat zorgt voor uitstekende service met een persoonlijke benadering.

   Elk seizoen anders

   Ieder jaar ondergaat het paviljoen een kleine metamorfose zodat iedereen kan genieten van die onvergetelijke momenten aan het strand. Ze hebben een menukaart met iedere week wisselende gerechten van lokale leveranciers, zo hopen ze keer op keer bij jou in de smaak te vallen. Het restaurant is door het lichte ramenspel geschikt om heerlijk te lunchen of dineren met een fantastisch uitzicht op zee. Maar ook kun je hier bijzondere momenten vieren met een spetterend feest.

   Bezoek gerust eens de locatie of vraag via de mail vrijblijvende informatie aan.

   Graag tot ziens!

   Mindervaliden kunnen via een verhard pad vanaf de parkeerplaats tot het paviljoen en ook binnen. Ze hebben de sleutel van het invalidentoilet, dat bij de openbare toiletten op het strand is.

   Openingstijden

   Het strandpaviljoen is van medio maart tot en met september zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Bij slecht weer kunnen de openingstijden afwijken. Bekijk op de website of het paviljoen geopend is.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Moments Beach. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    surfen skaten westland golfsurfen workshop winkel skaten

    Dreams skate- en surfschool & shop

    Dreams is een plek om nieuwe dingen te leren, vrienden te ontmoeten en een locatie om je thuis te kunnen voelen in Ter Heijde.

    Dreams Surf en Skate

    Dreams bestaat sinds 2000 en hun hart ligt bij de sporten skateboarden en surfen. Daarnaast zijn er tal van strand- en straatactiviteiten waar zij in uitblinken.

    Passie

    Het team bestaat uit jonge en enthousiaste professionals, sporters en creatievelingen die stuk voor stuk een unieke manier hebben om hun passie over te brengen.

    Surfschool op het strand

    Op het rustige familiestrand van Ter Heijde bevindt zich Dreams Surfschool van maart t/m oktober. Uiteraard om een surfles op zee te volgen maar óók voor diverse wateractiviteiten zoals raften, bodyboarden, suppen en skimoboarden. Ook strandactiviteiten zoals powerkiten met matrasvliegers en diverse beachgames zoals beach-volleybal en ultimate frisbee zijn mogelijk.

    Aanbod

    De surfschool heeft diverse wekelijkse lessen voor individuele deelname voor kinderen en volwassenen. Zij organiseren surfcamps in de schoolvakanties en er zijn workshops te volgen met je gezin, familie en vrienden. Hier beleef je het échte surf-gevoel!

    Dreams Shop

    In deze surf/skate winkel staan kwaliteit en kennis voorop. Je kunt hier terecht voor professionele surf- en skateboards, sportmaterialen, schoenen, slippers en kleding. Inmiddels is Dreams een begrip in de wijde omgeving.

    Dreams Surfcafé

    Naast deze leuke winkel kun je tegenwoordig ook terecht bij Dreams Surfcafé. Hier geniet je in tropische sferen van heerlijke barista koffie, huisgemaakte taartjes, ontbijt en lunch én in de zomermaanden schepijs.

    Evenementen en wedstrijden

    Daarnaast organiseert Dreams diverse sportieve evenementen en wedstrijden die een leuke (vaak gratis) dagbesteding zijn aan de kust!

    Surf naar de website

    Kom gezellig langs of surf alvast even naar hun website.

    Openingstijden

    Nov/mrt:
    woensdag t/m vrijdag: 11:30 – 17:30
    zaterdag 10:00 – 17:30

    April/okt:
    dinsdag t/m vrijdag: 11:30 – 17:30
    zaterdag: 10:00 – 17:30
    zondag: 10:30 – 17:00

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar Dreams skate- en surfschool & shop. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen