Ontbijten op het strand

foto: Elements Beach

4 x ontbijten op het strand

Vroeg de veren uit, want jij gaat je dag wel heel relaxed starten: ontbijtje op het strand! De dag zo heerlijk ontspannen starten belooft wat voor de rest van de dag. Kom naar de Westlandse kust voor de lekkerste verwennerijen, rustige stranden in de ochtend en good vibes.

Start je (vakantie)dag goed met de lekkerste ontbijtjes bij deze fijne beachclubs.

Voor de Early birds op zondag

Zondagsbrunch bij Elements Beach

Schop hier je slippers uit, sla de krant open, tijd voor koffie! Begin de zondag relaxed bij Elements beach. Hier ben je 
helemaal-in-je-Elements. Tussen 10.00 en 12.00 uur staat er iedere zondag een heerlijk ontbijtbuffet vol met lekkers klaar. C
roissantjes, shakshuka, vers brood met divers beleg, vegan baked oats met banaan en kaneel, vers fruit, yoghurt met granola en pastel de nata. Voldoende om de hele ochtend uitgebreid van te genieten. En niet alleen de ochtend is het hier fijn, blijf gerust de hele dag.

Ontbijt met een uitzicht

Ontbijten bij The Coast

Vanaf het hoge terras van The Coast kan je fantastisch genieten op het Monsterse strand. Dit strand is precies zoals een strand moet zijn: weids, rustig en ruig. Op een plek zo puur natuur als deze verwacht je ook eerlijke ingrediënten op de kaart. Daarom is de keuken van The Coast vooral een keuken die graag met vers werkt.

Hier kan je heerlijk ontwaken met een lekker ontbijtje. Kies bijvoorbeeld uit de fluffy pannenkoeken, flatbread tosti of het Coast ontbijt. Kom ook een keertje terug voor lunch, borrel of diner.

Voor de uitslapers onder ons

Ontbijten bij Makani Beach

In Ter Heijde, een dorpje aan de Westlandse kust, ben je bij Makani beach meer dan welkom voor een lekker ontbijt, een goede lunch of een heerlijk diner. Voor het ontbijt hoef je geen ochtendmens te zijn, want je kunt hier jouw keuze maken voor 16:00 uur ‘s-middags! Kies uit zo’n heerlijke açai bowl, American pancakes of yoghurt met granola en fruit. Makani Beach is een fijne plek om te genieten van goed eten en blije mensen.

Bestellen waar je zin in hebt

Ontbijten bij Moments Beach

Pak je moment bij Moments Beach. Op dit sfeervolle terras kan je vanaf 10.00 uur ’s ochtends kan je alles bestellen wat er op de (lunch)kaart staat. Er is veel te kiezen! Trek in een uitsmijter, carpaccio of heerlijke maaltijdsalades? Start lekker je dag met waar jij zin in hebt. Wil je dit? Dan zit je hier aan het goede adres.

De Westlandse kust, jouw kust!

De Westlandse kust is een onontdekte parel in Zuid-Holland. Het 8 kilometer lange strand is mooi, rustig en schoon en er heerst een prettige sfeer. Je vindt er gezellige strandtenten, prachtige fiets- en wandelpaden, leuke doe-activiteiten en je kunt er goed parkeren. De kust heeft iedereen iets te bieden. Kom en ontdek de Westlandse kust, jouw kust!

Ontdek de Westlandse kust
zonnig houten terras van strandtent op palen the coast in het westland

Strandtenten in het Westland

Zin om lekker op of dichtbij het strand te komen genieten van een hapje en een drankje? Ontdek dan deze verschillende strandtenten aan het Westlandse strand!

Read More