buitenterras van strandtent Bondi Beach Club in Monster in het Westland met gedekte tafels en een fraai Balinese teakhouten deur met snijwerk en uitzicht op zee

Bondi Beach Club

Bondi Beach Club is een strandtent aan het Monsterse strand waar alles en iedereen mag zijn, komen en gaan. Ouders, kinderen, honden, bruiloften, feesten en partijen.

Bondi Beach Club

Een ongedwongen en ongekunstelde sfeer, dat vinden we bij Bondi Beach Club belangrijk.

Het strand is van ons allemaal en hier geven ze je een warm welkom. Je ziet de beach club gelijk als je de duin van strand Monster oversteekt aan jouw linkerhand.

De menukaart is met zorg samengesteld en bestaat uit eerlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Uitgebreid dineren of een snelle hap na een dagje strand? Het kan allemaal.

Wij zijn thuis aan het strand.

Openingstijden

Bondi Beach Club is van april tot en met september dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. In de wintermaanden gesloten.

Op zomerse dagen is het reserveren van een tafel helaas niet mogelijk.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Bondi Beach Club. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  binnenzwembad van zwembad de boetzelaer in monster in het westland

  Zwembad de Boetzelaer

  Zwembad De Boetzelaer

  Zwembad De Boetzelaer is een gezellig familie zwembad. Naast zwemlessen en het vrij zwemmen worden er verschillende activiteiten aangeboden voor allerlei leeftijden, van zwangerschapszwemmen en babyzwemmen tot en met aerobics en aquafit voor senioren.

  Uiteraard zijn er voor het vrijzwemmen verschillende leuke elementen in het zwembad, waaronder de duikplank, de waterkreek, de 50-meter glijbaan en de heerlijke grote whirlpool.

  Zwemmen in De Boetzelaer met Paco en zijn vriendjes!

  Openingstijden

  Klik hier voor de openingstijden.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Zwembad de Boetzelaer. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   paarse hangplant bij de entree van tuincentrum de Zonnebloem in het Westland

   Tuincentrum de Zonnebloem

   Geniet elk seizoen van de mooiste bloemen en planten! Bezoek de kas van Tuincentrum de Zonnebloem en geniet van een bloemenzee en prachtige planten.

   Tuincentrum de Zonnebloem

   Tuincentrum de Zonnebloem staat voor een ambachtelijke teeltwijze, een gastvrij onthaal op de kwekerij, waar je zeker om advies kunt vragen. En een fantastische bloei van de planten dankzij de topproducten van Tuincentrum de Zonnebloem. Ze lachen en stralen, de royale zomerbloeiers. Met hun opvallende rijke bloei zijn ze een ware verrassing in de tuin, op het terras of balkon. Eenjarige planten, helemaal overvol met bloemen in alle denkbare kleurschakeringen.

   De Zonnebloem is een kwekerij gespecialiseerd in tuinplanten en snijbloemen, van zowel zomer- en winterplanten en is het hele jaar geopend.

   Voor elk seizoen

   Je geniet ervan in het voorjaar, de zomer en zelfs de herfst. En met de gemakkelijke inplantservice heb je gelijk kant en klare bakken, die opgekweekt zijn in de warme kas. Bakken met een waterreservoir onder in de pot. Minder gieten, meer genieten. In mei en juni en juli is het zeker een aanrader om dit tuincentrum eens te bezoeken, een prachtige bloemenzee in de kas.

   Vanaf de herfst hebben ze winterbestendige planten, zoals bloeiende violen de hele winter door. Maar ook het heide mag in de winter niet ontbreken. In de december maand kun je bij ze terecht voor de sfeervolle Kerst.

   Kerstbomen

   Echte kwaliteit Kerstbomen (Nordmannen) in diverse maten, maar ook voor de sfeervolle kerststukjes ben je hier aan het goede adres.

   Kom, Zie & Beleef!

   Openingstijden

   Het hele jaar is de winkel/tuincentrum geopend:

   Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 u
   Zaterdag van 9:00 tot 17:00 u

   Eerste 2 zondagen in mei van 11:00 tot 17:00 u

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Tuincentrum de Zonnebloem. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    jonge vrouw met geit bij Het Westerhonk in het Westland

    Het Westerhonk / Restaurant Samen

    In de groene omgeving van Het Westerhonk is van alles te doen, te zien, te koop en te beleven. Kom naar de leuke activiteiten en evenementen.

    Het Westerhonk

    Het Westerhonk is een bijzondere plek waar mensen met en zonder verstandelijke beperking wonen, werken, leren en recreëren. Het woonzorgpark is locatie ’s Heeren Loo en ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben hier hun huis, werk en besteden hier hun vrije tijd. Daarnaast maakt Het Westerhonk ontmoeting en verbinding mogelijk tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

    Iedereen, met of zonder verstandelijke beperking is van harte welkom!

    Recreëren bij Het Westerhonk

    Op Het Westerhonk (Vijverweg 2 in Monster) van alles te doen en te beleven! Ook voor recreanten zijn er leuke activiteiten om te doen. Het Westerhonk organiseert namelijk festiviteiten, zoals het Groentekistfestival bij Belevingstuin De Bosroos, het zomerfeest, een plantenmarkt of kofferbakverkoop. Daarnaast is er een natuurspeeltuin en een prachtige stinsentuin vol bloemen en planten. Je kunt met de Boswachters op Buurtsafari of met dieren knuffelen op Duinboerderij Willemshoeve. Je kunt ook lekker voetballen op het Cruyff Court, dit is vrij toegankelijk voor iedereen!

    Restaurant Samen

    Bij Samen (Vijverweg 11 in Monster) kun je genieten van een lekkere kop koffie, lunch of een drankje. Of het nu gaat om een salade, een belegd broodje, een kop verse soep of een heerlijke cappuccino of kopje thee met een lekkernij gemaakt door de Koekenbakkers. Neem plaats aan de gezellige stamtafel, kies een tafeltje aan het raam of ga heerlijk buiten zitten op het terras aan de vijver.

    Fietsroutes

    Over Het Westerhonk lopen mooie fietsroutes, bijvoorbeeld deze fietsroute van route.nl langs Ter Heijde, Monster en ’s-Gravenzande.

    Openingstijden

    Restaurant Samen is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.30 uur, zaterdag van 9.30 uur tot 14.30 uur en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar Het Westerhonk / Restaurant Samen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     Houten deur beplakt met poster van artiesten is de toegang tot de Cultuurschuur in het Westland

     De Cultuurschuur

     In de Cultuurschuur komen bekende en minder bekende artiesten, muzikanten, cabaretiers en meer een optreden doen. Voor een gezellige culturele avond!

     De Cultuurschuur

     De Cultuurschuur is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan, bedoeld om muzikanten, artiesten, kunstenaars en allerlei andere mensen, die wat over willen dragen, kansen te geven. Inmiddels is de Cultuurschuur uitgegroeid tot een bekend podium en komen er mensen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten, naar optredens kijken. Het is een grote ‘verlengde’ huiskamer, met veel grootmoeders tijd spullen en eigen schilderwerken.

     Voor iedereen!

     Ook het pas beginnende bandje of zangeres van om de hoek is welkom! Mensen met een verstandelijke beperking voeren ook af en toe prachtige theaterstukken in de Cultuurschuur op! Maar zeker ook mensen uit andere culturen.

     Daar waar geluk nog heel gewoon is en waar iedereen welkom is!

     Workshops en optredens

     De week door worden er allerlei workshops en theater- en muziekoptredens gegeven. Kijk maar eens in de agenda. Je kunt de Cultuurschuur ook benaderen voor bedrijfs-familie evenementen, vaak ook in samenwerking met Plukkerij Framblij.

     Bekijk onze agenda.

     De Cultuurschuur is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een ruim toilet.

     Openingstijden

     Geopend tijdens optredens, workshops en activiteiten. Kijk voor openingstijden op de website van de Cultuurschuur.

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar De Cultuurschuur. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      meisjes plukken aardbeien plukkerij framblij westland

      Plukkerij Framblij

      Kom frambozen en ander fruit plukken bij Plukkerij Framblij: laat al je fram-boosheid achter je om ter plekke weer fram-blij te worden!

      Plukkerij Framblij

      Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het heerlijk en (ont)spannend om zelf sappige frambozen te plukken. Ze groeien overal, zijn groot en rood en je krijgt er zin in. Waar ooit de overgrootvader van Dirk-Jan Bruinsma; Janus Boon in 1929 een druiven-eetgelegenheid begon, is nu door zijn achterkleinzoon een Plukkerij gestart met diverse soorten onbespoten zacht fruit.

      Zelf plukken

      De frambozen op de Plukkerij kunnen vanwege de teelt in de kas bijna het jaar rond geplukt worden en daarnaast zijn er diverse seizoensgebonden fruit soorten, zoals aardbeien, druiven, kersen, bramen, appels, peren, enzovoorts. Meer dan 10 fruitsoorten dus, maar nu ook groente! En er valt van alles te beleven. Zo zijn er diverse speelplekjes voor kinderen en een Theeschenkerij om even uit te rusten. De diertjes kunnen geknuffeld worden en op het paardje kan je een rondje rijden!

      Op Facebook wordt steeds vermeld welk fruit er is. Het zelf plukken is een avontuur, de vruchten zijn versgezond en vol antioxidanten. Alles wordt onbespoten en zo milieuvriendelijk mogelijk geteeld met veel liefde. Kinderen, opa’s, oma’s en ouders krijgen weer allemaal een mandje om de hals, een schaartje in de hand en plukken maar!

      Wil je plukken? Bij Framblij kan er in het plukseizoen van juni t/m oktober op vaste dagdelen geplukt worden. Plukken kan alleen op reservering via de website. De kinderen krijgen een emmertje om de nek, een doosje met schaartje en plukken maar.

      De Theeschenkerij

      Tijdens de pluktijden is de Theeschenkerij geopend voor thee uit eigen tuin (of koffie), frambozenijsjes en een versgebakken frambozentaartjes. De thee is regelmatig thee van kruiden uit eigen tuin. Zoek een lekker plekje in de Theetuin, de Druivenserre of buiten in de Boomgaard.

      Plukkerij Framblij is toegankelijk voor rolstoelen en heeft een invalidentoilet.

      Reserveren

      Reserveren voor de zelfpluk is verplicht. Reserveren per eenheid van max. 6 personen, voldoende volwassenen om de kinderen te begeleiden.
      Je krijgt na boeking een reserveringsmail en een dag voor de afspraak een herinneringsmail. Klik hier om te reserveren. Wil je met een groep groter dan 6 personen plukken? Stuur dan even een mailtje naar: info@plukkerijframblij.nl

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Plukkerij Framblij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       rondvaartboot van Rondvaartbedrijf de gantel vaart langs glazen kassen in het westland

       Rondvaartbedrijf de Gantel

       Dit familiebedrijf laat je graag zien hoe mooi Westland vanaf het water is. Daarbij vertellen zij een stukje historie, want wist je dat in het gebied de Gantel vroeger alle aan- en afvoer van producten en grondstoffen over het water per boot ging?

       De Gantel

       De Gantel – vernoemd naar een riviertje in Poeldijk – heeft vier platbodems speciaal voor dit gebied gebouwd. Ze zijn geschikt voor de ondiepe vaarten, maar ook voor de laagste bruggetjes, het dak van ieder schip kan gewoon zakken.

       Ontdek het Westland vanaf het water!

       Boten

       Rondvaartbedrijf de Gantel heeft vier boten, in de volksmond ook wel ‘schuiten’ genoemd. Deze schuiten zijn geschikt voor de ondiepe vaarten en lage bruggetjes in Westland en kunnen 25 tot 60 personen vervoeren. Bovendien zijn de boten rolstoelgeschikt, voorzien van toiletten en een overkapping. Bij mooi weer kan alles open.

       Arrangementen

       Dit rondvaartbedrijf biedt verschillende groepsarrangementen aan, variërend van alleen een rondvaart tot een compleet dagprogramma waarbij u bijvoorbeeld op bezoek gaat bij een tuinder. De nummer één onder de arrangementen is ‘rondje varen, frietje eten’. Maar voor elke doelgroep kan er een arrangement op maat worden gemaakt.

       Activiteiten

       Er staan ook een aantal individuele rondvaarten op het programma. Wat dacht u van een rondvaart met een workshop fotograferen of bloemschikken?

       Bijzonderheden:
       Een aantal boten van Rondvaartbedrijf de Gantel is rolstoelgeschikt (Nieuwe Gantel en Gantel 2).

       Openingstijden

       Op afspraak. Zondag gesloten.

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar Rondvaartbedrijf de Gantel. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        zonnig houten terras van strandtent op palen the coast in het westland

        The Coast beach house

        Bij The Coast beach house in Monster kun je het jaar rond genieten van de Westlandse kust. In de zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Er worden dagverse producten en pure gerechten geserveerd, veelal fairtrade, biologisch of uit de streek.

        The Coast beach house: een zee van rust

        The Coast is te vinden op het Monsterse strand. Dit strand is precies zoals een strand moet zijn: weids, rustig en ruig. In Monster staat de natuur centraal, dus geen aaneenschakeling van strandtenten en massatoerisme. Op dit strand kun je genieten van een ontspannen wandeling aan het water en daarna lekker opwarmen (of verkoelen) bij The Coast.

        Prachtig uitzicht

        Het is niet zomaar een strandpaviljoen. Door de hoogte van het beach house en het bijzondere ramenspel ontstaat er een panorama-uitzicht over het strand van Kijkduin tot Hoek van Holland. Het biedt een uitzicht op de actieve (kite)surfers, de zandmotor en de wilde natuur. Zelfs de zeehonden laten zich een paar keer per jaar op het strand zien, dat is wel heel bijzonder!

        Openingstijden

        Maandag t/m donderdag: 10.30 – 21.00 uur
        Vrijdag & zaterdag: 10.00 – 22.00 uur
        Zondag: 10.00 – 21.00 uur

        Bij twijfel, kun je het beste even bellen.

        De openingstijden veranderen per seizoen. Kijk voor de precieze openingstijden op de website van The Coast.

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar The Coast beach house. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen