Een zomer vol verrassingen

foto: Glenn Mostert

Een zomer vol verrassingen!

Dat is een zomer in het Westland. Het Westland ís verrassend. Je kunt hier een zomer lang leuke activiteiten doen, naar evenementen gaan en genieten van wat het Westland te bieden heeft. Kom gezellig borrelen op het terras in Naaldwijk. Leg je badhanddoek op één van de acht stranden van ‘s-Gravenzande tot Monster. Kom varen met je gezin en maak je dagje uit compleet met leuke activiteiten voor jong en ouder.

Dit zijn de leukste tips voor een zomer vol verrassingen!

Tip 1: een zomer vol activiteiten voor het hele gezin

9 activiteiten voor het hele gezin

Hebben de kinderen het leuk? Dan heb jij het als ouder ook leuk. In het Westland vind je leuke uitjes voor het hele gezin. Laat je hier verrassen en ontdek de leukste activiteiten. Huur fietsen, steps, kom minigolfen, huur een bootje of ga mee op puzzeltocht. Jouw dagje weg voelt als vakantie! Bekijk de 9 tips hier.

Tip 2: een zomer vol ontspanning op het water

Kom varen in het Westland

De waterwegen in het Westland kent een rijke geschiedenis en is bijzonder om te ontdekken. Je kan mee op een rondvaartboot met vrienden of familie. Onderweg krijg je uitleg van de schipper. Zelf het water op kan natuurlijk ook. Ontdek het Westland in een elektrische sloep of huur een kano. Een dagje uit op het water voelt als vakantie!

Tip 3: Een zomer vol gezelligheid op het terras

Terrasje pakken? Dan wil je ergens een verfrissend drankje drinken, een lekker hapje bestellen en gezelligheid om je heen hebben. Op deze terrassen zit je heerlijk in de zon!

Zomer vol terrassen

Tip 4: Een zomer vol plezier op het strand

Een zomer vol plezier op het strand

Het vakantiegevoel ligt in het Westland voor het oprapen. Plof neer op 1 van de heerlijke terrassen aan het strand, kies wat lekkers van de menukaart en bestel je favoriete drankje. En dan? Helemaal niks … Gewoon heerlijk relaxen in de zon met je gezin of vrienden. Bekijk hier de strandtenten aan de Westlandse kust.

Tip 5: Zomerse routes

Dit zijn de 3 leukste zomerse wandelroutes + 3 leukste zomerse fietsroutes!

fietsen kust strand westland vriendinnen groepje strandopgang vlugtenburg zon fietstocht lente

Zomerse routes in het Westland

Het Westland is een heerlijk gebied om al wandelend of fietsend te ontdekken. Wij helpen je op weg met 6 leuke routes door het Westland. Klik hier als je opzoek bent naar een wandelroute of fietsroute!

Read More

Tip 6: Een zomer vol avondjes uit met het gezin

Een zomer vol avondjes uit

Gezellig deze zomer met de kinderen uit eten? In het Westland zijn er genoeg kindvriendelijke restaurants. Op de kindermenukaarten vind je allerlei lekkers en krijgen ze een verrassing bij het toetje. In veel restaurants kunnen ze even lekker spelen in een speelhoek of speeltuin. Kortom, deze restaurants zijn ook voor de ouders een feestje.

Courgettes voor de courgettesoep fietsroute in het westland

Fiets de courgettesoeproute langs leuke stalletjes in het Westland

Een mooie fietstocht waarbij je alle ingrediënten voor je eigen Westlandse courgettesoep bij verschillende stalletjes langs de weg ophaalt.

Read More

Tip 7: Een zomer vol Westlandse evenementen

Bekijk de agenda

In de zomer zijn er meerdere evenementen waarbij het Westland zich van haar beste kant laat zien: Kom in de Kas, Varend Corso en Waterpop staan dit jaar weer allemaal op de kalender. Kijk in de agenda voor meer uitjes en kom ook genieten van al het moois dat het Westland te bieden heeft!

Ook dit is het Westland

Ontdek wat het Westland te bieden heeft voor een dagje weg of vakantie in eigen land.