Een leuke fietstocht voor kinderen met extra tussenstops!

Ontdek de vele mogelijkheden in Westland voor families met kinderen die van fietsen houden. Dit is een leuke fietsroute met extra veel tussenstops voor zomerse doe-activiteiten.

Fietsen met kinderen

Fietsen met kinderen is hartstikke gezellig, vooral met extra veel tussenstops en leuke doe-activiteiten. Het is ook leuk om kinderen bij de route te betrekken: "Mama, moeten we hier links?". Laat ze bijvoorbeeld eens een keer voorop fietsen en (knooppunt)bordjes volgen: "Ja, kijk we zijn er!". 

Joke van Geest

Een fietstocht hoeft niet ver te zijn, vaak is 20 tot 30 kilometer genoeg voor oudere kinderen. Is dit te lang? Dan je kunt natuurlijk ook een deel van een fietsroute fietsen, zolang je er maar een fijne, relaxte dag van maakt. Tussendoor is het leuk om te stoppen bij een recreatieplas, een doe-activiteit of een picknickplaats in een mooie omgeving.

Zoeken jullie een plekje uit voor de picknick?

Fietstocht voor kinderen in Westland 

Bezoek Westland heeft voor de 'Familie & Kids' maand een leuke fietsroute op Route.nl gemaakt. De kinderroute is 26 kilometer en heeft extra veel tussenstops langs zomerse activiteiten. Pluk bijvoorbeeld je eigen frambozen in een kas en stop bij een recreatiegebied om dit lekker op te eten. Of neem een kijkje in een oude timmerwerkplaats en timmer je eigen creatie. Halverwege kun je eventueel nog een uurtje kanoën om de beentjes te strekken. Kortom: genoeg te beleven en te doen!

Bekijk de route hier. Veel plezier!

Datum

donderdag 12 juli 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!